Seier mot KFUM!

Et kompakt KIL med krigersk innstilling tok med seg alle poengene fra Oslo!

Det var KIL som kom best i gang på KFUM-Arena søndag ettermiddag. Etter kun ett spilleminutt kom KIL seg til en stor mulighet da Adem Güven sendte en god ball videre til Simon Marklund. Ballen skled imidlertid av svenskens fot, og skuddet gikk utenfor.

Kort tid etter var det KFUM som var farlig frempå, men Ali Ahamada reddet mesterlig forsøket fra Stian Sortevik. Begge lag ønsket mer, og en meget frisk Simon Marklund mottok nok en gang ballen fra Adem Güven etter knappe 8 spilte minutter. På sitt andre forsøk for dagen gjorde ikke svensken noen feil, og sendte KIL opp i ledelsen.

Det var hjemmelaget som dominerte utover i omgangen, men de aller største farlighetene uteble. Nærmest var de kanskje rett før pause, da Blix fikk fyrt av fra kloss hold. Flere mål ble det uansett ikke i 1.omgang, og KIL gikk til garderoben med ledelse, 0-1.

Andre omgang var ikke gammel da KFUM fikk en gigantisk mulighet til utligning. Ballen havnet hos Hammer hos hjemmelaget som fikk godt med både tid og rom til å fyre av fra 7-8 meter. Ali Ahamada var riktignok på rett sted til rett tid, og reddet mesterlig.

Videre utover i omgangen var det KFUM som styrte det aller meste av banespillet. KIL lå svært kompakte, og hjemmelaget slet med å bryte ned den defensive strukturen hos KIL.

Etter 75 minutt fikk KFUM nok et hjørnespark, noe det ble mange av utover i kampen, og Sørås fikk fyrt av på en volley. Ahamada gjorde nok en feberredning, og fikk til slutt ryddet unna.

Andre omgang bar tydelig preg av KFUM dominans, men scoringene uteble. KIL lå lavt og kjempet tappert utover hele omgangen, og kunne også doblet ledelsen rett før slutt da Adem Güven ble tildelt et straffespark. Vår toppscorer bommet dessverre på forsøket fra 11 meter, men like etter gikk sluttsignalet og kampen endte med en herlig 1-0 seier til KIL.

Hendelser:
1.min

Güven kjemper seg frem og ballen havner hos Simon Marklund rett utenfor boksen. Ballen sklir av venstrefoten til svensken og ballen går like utenfor mål.

3.min
Kjempemulighet til KFUM. Olden Larsen fyrer av fra kross hold, men Ali Ahamada følger med. Han gir retur som ender opp hos Sortevik, men skuddet går over.

8.min

MÅL! Simon Marklund får nok en mulighet, og denne gangen gjør ikke svensken noen feil. Keeper er spilt ut, og han kan enkelt sette inn 0-1 i det åpne målet. Målgivende fra Adem Güven.

11.min
Kongsvinger sender ballen i nettet etter et hjørnespark, men dommer har blåst av for angrep på keeper.

18.min
Stor mulighet til KIL. Marklund vinner ballen og flikker den videre til Güven, som får fyrt av fra kort hold. Skuddet går rett på Skjærstein.

27.min
KFUM er det førende laget her nå. Dominerer det meste, men kommer seg ikke til de største farlighetene.

35.min
God jobb av Simon Marklund her. Sender en vakker chip videre til Adem Güven som tror han øker ledelsen. Dessverre så er han i offsideposisjon.

38.min
Stor mulighet til KFUM etter godt spill. Olden Larsen fyrer av, men Ahamada redder.

42.min
Nok en mulighet til KFUM. Ahamada må gi retur på det som ser ut som et noe svakt tilbakespill, og Brix kan fyre av. Skuddet går imidlertid et stykke over mål. Der kunne det fort stått 1-1.

Pause: Lagene går i garderoben på 0-1 til Kongsvinger. KFUM må sies å ha vært det dominerende laget i store deler, men det er bortelaget som kommer seg til de største farlighetene.

50.min
Kjempemulighet til hjemmelaget! Nesten et mirakel at det ikke står 1-1 på KFUM-Arena. Hammer fyrer av fra 7 meter, men Ali Ahamada står helt riktig.

57.min
Det er KFUM som dominerer det meste her nå. KIL får knapt låne ballen, men laget rydder unna det som hjemmelaget produserer. Kompakt struktur fra KIL.

60.min
Mulighet til «Kåffa». Brix får nok en gang fyrt av fra venstresiden. Svakt skudd som går utenfor.

75.min
KFUM med nok et hjørnespark, noe det har blitt mange av her. Sørås fyrer av på volley, men Ahamada rydder unna.

80.min
Ikke mange mulighetene her nå. KFUM dominerer, men stanger og stanger.

90.min
Omgangens første mulighet til KIL? Pålerud tråkler seg langs dødlinja og får lagt inn til Güven som nesten kjemper ballen i mål.

90.min
Straffespark til KIL. Adem Güven får med seg ballen og forsøker å forsere en forsvarer hos hjemmelaget. Spissen blir felt og blir korrekt tildelt et straffespark. Forsøket fra 11-meteren er ikke like godt, og går i stolpen.

Slutt.
KIL vinner 1-0 og tar med seg alle poengene hjem til Kongsvinger. En skikkelig krigeseier som til slutt endte godt for KIL. KFUM dominerte nesten hele kampen, men slet med å bryte ned den defensive strukturen hos KIL.

KFUM – KIL 0-1 (0-1)