Smedplass debuterer i OBOS-ligaen

Andreas Smedplass fra Flisa går i andreklasse på NTG. I dag starter han mellom stengene da KIL tar imot Jerv i OBOS-ligaen.

Annonse:

Ali Ahamada fikk en trøkk i skulderen i forrige kamp mot Ull/Kisa andre påskedag. 27-åringen ble testet ikke klar til kamp tidlig på ettermiddagen i dag.

Stian Bolstad, som kom fra Strømmen foran dennne sesongen, sliter også med en liten skade i låret. Det åpner seg derfor opp en mulighet for juniorkeeper Andreas Smedplass.

Flisa-gutten er 18 år, trener fast med A-laget, men spiller kamper for KIL 2 og juniorlaget. I dag får keepertalentet sin debut i OBOS-ligaen. 

- Ali er ikke klar og da får Andreas sjansen i dag. Han har gjort seg fortjent til muligheten. Vi er komfortable med Andreas i mål og vi støtter han alle sammen. Det blir hans første kamp i OBOS-ligaen og vi håper det går veldig bra.

- Men uansett hvordan det går er vi der for å støtte han. Andreas er i utvikling og han kommer til å jobbe hardt hele veien. Jeg er sikker på at han har en lys fremtid i klubben, fortsetter hovedtrener Vitor Gazimba. 

Annonse fra Obos-ligaen: