Solid seier for KIL 2

KIL 2 leverte varene med god fotball hjemme mot Furnes. Når dommeren blåste av kampen stod det 8-0 til KIL 2.

Furnes forsvarte seg iherdig - og med bra uttelling - de første femten-tjue minuttene av oppgjøret på Gjemselund.

Men når først KIL 2 fikk hull på byllen ble kampen aldri spennende.

Ludvig Langrekken sørget for 1-0 etter 17 minutter. Etter 21 minutter doblet samme mann ledelsen.

Det skulle gå lang tid før neste scoring kom, men Markus Aanesland sørget for 3-0 med en elegant chip over keeper, før Vinjor la på til 4-0 like før pause.

Etter hvilen kom virkelig ketchup-effekten for KIL: I løpet av fem minutter scoret KIL 2 fire mål.

Først var det Andreas Kytiri som tegnet seg to ganger på scoringslisten, deretter scoret Aanesland og Vinjor hvert sitt.

Kampen endte dermed 8-0 til KIL 2 som leder tabellen i 4. divisjon foran Lillehammer på målforskjell, dog med en kamp mer spilt.

KIL 2 - Furnes 8-0 (4-0)
Gjemselund stadion
70 tilskuere

Mål: 1-0 Ludvig Langrekken (17), 2-0 Langrekken (21), 3-0 Markus Aanesland (43), 4-0 Martin Vinjor (44), 5-0 Andreas Kytiri (54), 6-0 Kytiri (56), 7-0 Aanesland (57), 8-0 Vinjor (59)

KIL 2 (4-4-2): Aleksey Gorodovoy - Ridouan Essaeh, Daniel Lysgård, Markus Nygård, Mikkel Nerland (Johan Olsen fra 72.) - Even Bydal (Sander Røed fra 46.), Martin Vinjor, Eirik Dahl Åsvestad, Andreas Kytiri (Sondre Løvberg fra 82.) - Markus Aanesland, Ludvig Langrekken

Benken: Henrik Tesli, Johan Olsen, Sigve Ravnåmo, Sondre Løvberg og Sander Røed.