Sparebank1 Østlandet forlenger

Mandag ble en ny avtale mellom Sparebank1 Østlandet og KIL Toppfotball underskrevet. - Det er viktig at vi har et slikt fyrtårn i regionen.

Annonse:

Forholdet mellom Sparebank1 Østlandet og KIL har en lang historikk, og partene har samarbeidet tett siden opprykksåret i 1982.

SpareBank 1 Østlandet (tidligere Vinger Sparebank og Sparebanken Hedmark) har altså vært med på laget siden tidlig 1980-tall, og nå er partene enig om nok en forlengelse. Vi tok en prat med June S. Vinje, regionbanksjef i Sparebank1 Østlandet om hvorfor de ønsker å være med videre:

– Vi i SpareBank 1 Østlandet ser det som helt naturlig å videreføre det gode samarbeidet med KIL Toppfotball. Vi har vært en del av familien i alle år, og slektskapsbåndet er sterkt – både mot laget, spillerne, de frivillige og supporterne.

SpareBank1 Østlandet vil i 2020, som i 2019, ha logoen pent plassert og godt synlig på KIL-drakta. Nærmere bestemt øverst på ryggen. I tillegg fortsetter Sparebank1 Østlandet som KILs hovedpartner innen eSport.

IMG_2906
Godt synlig: Vi får håpe på flere jubelscener som dette i 2020 - med Sparebank1 Østlandets logo godt synlig på ryggen.

Et fyrtårn

- Vi mener det er viktig at vi har et slikt fyrtårn i regionen som KIL Toppfotball og vi ser at det også gror godt i de yngre rekker, fortsetter Vinje og forteller videre om det patriotiske forholdet banken har til klubben:

- Vi i banken gleder oss til hver kamp, surver litt ved tap og fryder oss ved hver seier – som alle andre gode patrioter.

– Vi har trua, og vi er sterkere sammen, avslutter June S. Vinje fra Sparebank1 Østlandet.

To-årig avtale

Avtalen som nå er signert strekker seg forøvrig utover både 2020 og 2021. Og markedsansvarlig Rune Lundgren i KIL er selvfølgelig blid da han avslører at avtalen er på plass.

- Som klubb er vi meget fornøyd med at Sparebank1 Østlandet forlenger avtalen som en av KILs hovedpartnere.

Og Lundgren vil også trekke frem banken som en spesielt engasjert partner:

- Jeg må få takke de for at de er engasjert i ulike aktiviteter gjennom året, og for at de ser verdien i å være med i en stadig voksende sponsorpool. Det er alltid hyggelig å oppleve at samarbeidspartnere ser verdi i det å være med oss, og spesielt verdien i tilgangen til B2B-nettverket. Det er mye god positiv erfaringsutveksling og konstruktiv hjelp, spesielt nå som vi er inne i en veldig spesiell periode.

Sparebank1 Østlandet, og alle andre av KILs partnere finner du i vår Partneroversikt. Benytt gjerne oversikten hvis du har behov for produkter eller tjenester innenfor de mange bransjene våre partnere representerer.

Annonse fra Obos-ligaen: