Sterk seier på Aspmyra

KIL-juniorene slo hjemmelaget Bodø/Glimt hele 3-0 på Aspmyra i onsdagens kamp i Nasjonal G18-serien.

Det var en forholdsvis jevn og tett affære som utspilte seg mellom to unge juniorlag på Aspmyra onsdag ettermiddag.

Det var imidlertid KIL-juniorene som etter hvert skapte de største og fleste sjansene.

Ludvig Støre Halvorsen, Oliver Sandberg og Sebastian Fjose Berg hadde alle muligheter til å score i 1. omgang, men det stod 0-0 til pause.

Etter hvilen vartet Fjose Berg opp med en vanvittig enkeltmannsprestasjon og dro seg forbi flere spillere fra sin høyre vingbackposisjon og satte ballen i mål.

KIL-gutta forsvarte seg godt, både i etablert spill og i omstillingsfasen, og hjemmelaget Bodø/Glimt produserte knapt nok en målsjanse.

Fire minutter før full tid ble Jonas Aurland felt innen for 16-meteren etter at han hadde blitt sendt nydelig igjennom av Fredrik Lillebekk. Aurland tok selv straffen, og Flisa-gutten var sikker som banken. 0-2.

På overtid fastsatte Oskar Moe sluttresultatet til 3-0. En råsterk seier av KIL-juniorene.

Bodø/Glimt - KIL 0-3 (0-0)