Sur start på høstsesongen

KIL hadde et godt utgangspunkt og ledet 1-0 til pause. Etter hvilen snudde Start kampen og vant.

KIL ledet 1-0 til pause over Start på Sør Arena etter en tidlig scoring av Mats Cato Moldskred.

Etter hvilen utlignet imidlertid Start etter 67 minutter ved Henrik Robstad. Om lag ti minutter senere scoret Espen Børufsen for hjemmelaget igjen - og kampen var snudd på hodet.

KIL maktet ikke å sette en sluttspurt og Børufsen ble matchvinner for Start med sin 2-1-scoring.

Her kan du se alle reaksjonene fra pressesonen etter kampen:

Start - KIL 2-1 (0-1)
Sør Arena
3298 tilskuere

Mål: 0-1 Mats Cato Moldskred (13), 1-1 Henrik Robstad (67), 2-1 Espen Børufsen (76)

KIL (4-4-2): Aleksey Gorodovoy - Fredrik Pålerud, Fredrik Sjølstad, Adrian Ovlien, Jørgen Richardsen (Dylan Murnane fra 90.) - Harald Holter (Niklas Castro inn fra 78.), Jørgen Kolstad (Johan Wennberg inn fra 88.), Martin Ellingsen, Maikel Nieves - Mats Cato Moldskred, Adem Güven

Benken: Simen Lillevik, Edvard Race, Dylan Murnane, Johan Wennberg og Niklas Castro.