Sveinung 80 år!

Torsdag 2.januar fylte KILs supersupporter 80 år. Vi gratulerer!

Annonse:

KIL ønsker å gratulerer Sveinung Myrvold, som har fulgt KIL tett siden 1983, med sin 80-årsdag.

Om det å fylle 80 forteller Sveinung at han ikke merker noen stor forskjell.

- Jeg merker heldigvis ikke så stor forskjell, men det er jo moro å fylle 80 år, forteller den svært ivrige KIL-supporteren.

Selve dagen gikk rolig for seg, men Sveinung forteller at han mistenker at noe kan skje de kommende dagene.

- Jeg fikk beskjed her om å ha dressen klar, så får vi se om det blir en fest eller noe slikt, ler han.

Selv om Sveinung så KIL-kamper før 1983-sesongen, har tobølingen vært ordentlig patriot siden debutsesongen i Eliteserien. Han har kun gått glipp av seks hjemmekamper:

- Hvorfor det har blitt sånn er det vanskelig å si noe om. Det ble bare sånn helt enkelt. Jeg var på kamper i 1982 også, men i 1983 så eksploderte interessen helt. Og etter det har jeg kun gått glipp av seks hjemmekamper.

Sveinung har vært med på oppturer og nedturer. Han har alltid hatt fast plass på Gjemselund. Før var det D-feltet, nå er det F-feltet.

- Nå skal jeg innom å hente ut sesongkortet mitt en dag!

Har du lyst til å gjøre som Sveinung? Ta innom KIL-kontoret for å skaffe deg sesongkortet for 2020 du også!

- Moro med Lillestrøm

Om de mange sesongene på Gjemselund så er Sveinung klar på at han har mange gode minner, men han er sikker i sin sak når han vil trekke frem et høydepunkt:

- Jeg har mange gode minner fra Gjemselund, men det jeg husker aller beste må være målet til Patrick Holtet i 2003. Det var vel fra 40 meter, og det målet kommer jeg aldri til å glemme.

Det blir moro med Lillestrøm på Gjemselund igjen!

— Sveinung Myrvold

Nå gleder Sveinung seg til en ny sesong, og håper selvfølgelig på nye gode minner.

- Et opprykk hadde vært moro, men jeg tror nok ikke vi får oppleve det i år. Men, jeg får stole på at det er den rette mannen som har kommet inn trenerrollen, det blir spennende å se hvordan sesongen ender. Jeg får være litt optimist, forteller han videre.

Det har blitt mange oppgjør mellom KIL og Lillestrøm siden 1983, men det er noen år siden sist. Nå gleder Sveinung seg til klassikeren på Gjemselund:

- Det blir moro med Lillestrøm på Gjemselund igjen! Tenk at vi skal få oppleve det. Det gleder jeg meg til. At de skulle rykke ned etter den kampen på Åråsen var helt utrolig, men det er sånt som er moro med fotball.

KIL gratulerer Sveinung med fylte 80 år, og gleder oss til å se han på Gjemselund under årets sesong!
 


 

Annonse fra Obos-ligaen: