Tabelltopp for juniorgutta

KIL-juniorene vant oppskriftsmessig 5-1 på bortebane mot Strømmen. Dermed tar gutta påskeferie på tabelltopp.

KIL-gutta fikk en drømmestart på kampen borte mot Strømmen onsdag kveld. Even Haga satte inn 1-0 etter et innøvd corner-trekk allerede etter to minutter.

Utover i omgangen produserte KIL flere gode scoringsmuligheter, men det var hjemmelaget som satte inn neste scoring.

KIL slo imidlertid tilbake før pause. På en corner imot kontret KIL og Peder Langbråten kunnne servere Mikael Haga som satte ballen i mål til 2-1 bak enn sjanseløs keeper.

Etter pause produserte hjemmelaget en gedigen sjannse, men få minutter etterpå ble Jonas Aurland felt og KIL tildelt straffespark. Langbråten sendte keeperen feil vei og 3-1 til KIL.

Minutter senere sendte Jesper Holt en ball gjennom til Langbråten i bakrom. Spissen gikk av en forsvarsspiller, kom alene med keeper og satte inn sitt andre mål for dagen.

Langbråten fastsatte sluttresultatet til 5-1 med sin tredje scoring for dagen om lag tjue minnutter før slutt. KIL-gutta tar dermed påskeferie med sin fjerde strake seier og tabelltopp i Interkrets B.

Strømmen - KIL 1-5 (1-2)
Strømmen stadion
100 tilskuere

Mål: 0-1 Even Haga (2.), 1-1 (29.), 1-2 Mikael Haga (39.), 1-3 Peder Langbråten (str. 51.), 1-4 Langbråten (54.), 1-5 Langbråten (72.)

KIL (4-4-2): Andreas Tvedt Iversen - Jesper Gonstad, Even Haga, Martin Jacobsen, Vegard Finbråten - Jonas Aurland (Jens Erik Finbråten Kisamoen fra 86.), Oskar Moe (Anton Kvisten fra 64.), Jesper Grundt (Oscar Nordstrøm fra 80.), Jesper Holt - Mikael Haga, Peder Langbråten (Magnus Melnes fra 78.)

Benken: André Høiby, Intrabut Khotjangreed, Julian Olausen, Jens Erik Finbråten Kisamoen, Magnus Melnes, Anton Kvisten og Oscar Nordstrøm.