Tap mot Seongnam

KIL tok ledelsen 1-0, men tapte til slutt 1-2 mot sørkoreanske Seongnam FC på La Manga.

Annonse:

Tidlig i kampen tok Adem Güven og KIL ledelsen. Martin Ellingsen slo inn en god corner, Markus Skjellum vant duellen i feltet, keeper ga retur og ballen ble deretter på akrobatisk og nydelig vis satt inn av Güven til 1-0.

Adem Güven sendte KIL opp i en tidlig ledelse etter et brassespark.
Adem Güven sendte KIL opp i en tidlig ledelse etter et brassespark.

Etter drøye 20 minutter utlignet Seongnam FC etter at de alt for enkelt fikk spilt seg mellom KILs stopper og back og lagt inn. I feltet var vi på etterskudd og en sørkoreaner kunne enkelt sette inn 1-1.

Snudde kampen

KIL var best, og skapte et par gode målsjanser, blant annet ved Christian Røer, men mot slutten av omgangen tok Seongnam over.

Og sørkoreanerne kom seg først til en stor sjansen, før KIL scoret selvmål på en corner like etter. Det stod 1-2 til pause.

Seongnam skapte et par-tre farlige sjanser i andreomgang, samtidig som at KIL ikke klarte å komme til gode avslutningsmuligheter.

Det ble ikke flere på La Manga og KIL tapte dermed 1-2.

- Liker ikke å tape

- Vi har et stykke å gå, både med og uten ball. Men vi får uansett en god gjennomkjøring i dag, sa Hans-Erik Eriksen etter kampslutt.

- Vi liker ikke å tape, men treningskamper er et privileging, for det er innholdet i prestasjonene som er viktig, legger treneren til.


Ny treningskamp betyr nye referanser.

- Vi får staffer oss nye referanser og vi tar steg videre på måten vi ønsker å se ut når det begynner å telle, mener KIL-treneren. 

Skal bli bedre

Spillerne er inne i en fysisk tøff periode, som mest sannsynlig preger prestasjonene, men Eriksen er klar på hva som må jobbes med videre.

- Jeg står her med et inntrykk at vi ikke er gode nok med ball. Ballsirkulasjonen er ikke god nok. Vi utnytter ikke rom. Vi er ensidige og det går for ofte i ett tempo. Men vi får nye referanser i dag og vi skal jobbe videre. Vi skal stille enda bedre rustet til neste dyst, lover Hans-Erik Eriksen. 


- Vi øver inn en ny spillestil. Der er vi på vei. Glimtvis får vi vist mye, med mange fine kombinasjoner. Men vi mangler litt på helheten. Vi skal bruke de 43 dagene fram mot seriestart veldig godt, sier KIL-back Jørgen Richardsen. 

KIL – Seongnam FC 1-2 (1-2)
La Manga pitch B

1-0 Adem Güven (9)
1-1 Seongnam FC (22)
1-2 Selvmål (41)

KIL (4-4-2):
Simen Lillevik – Jørgen Richardsen, Markus Skjellum, Kirill Suslov, Christian Røer (Lars Rydje fra 70.) – Adrian Ovlien, Johan Wennberg (Simen Stølen fra 70.), Martin Ellingsen, Martin Vinjor – Adem Güven (Mats Cato Moldskred fra 70.), Maikel Nieves

Benken: Henrik Tesli, Lars Rydje, Simen Stølen og Mats Cato Moldskred

Annonse fra Obos-ligaen: