Tapte i serieåpningen

KIL 2 tapte serieåpningen borte mot HamKam 2.

HamKam 2 var det førende laget i førsteomgang og scoret fortjent 1-0 etter 25 minutter på et frispark.

Hjemmelaget hadde flere farlige muligheter, men scoret ikke 2-0 før ett minutt før pause.

KIL 2 hadde også et par store muligheter til å score før pause, men stillingen var 2-0 ved halvspilt kamp.

Etter pause åpnet KIL 2 best og Ludvig Langrekken reduserte på straffespark.

Like etter ble Langrekken spilt alene gjennom, men spissen avsluttet i stolpen. KIL 2-gutta hadde flere brukbare muligheter utover i omgangen.

Men det ble ikke flere scoringer på Briskeby. Kampen endte 2-1 til HamKam 2.

HamKam 2 - KIL 2 2-1 (2-0)
Briskeby stadion
50 tilskuere

Mål: 1-0 Truls Jevne Hagen (25), 2-0 Johnny Buduson (44), 2-1 Ludvig Langrekken (50)

Gult kort, KIL 2: Nicolai Fremstad

KIL 2 (4-4-2): Henrik Tesli - Johan Olsen, Daniel Lysgård, Martin Lundal (Matias Aadnøy fra 46.), Mikkel Nerland - Sander Røed, Andreas Kytiri, Eirik Dahl Åsvestad, Nicolai Fremstad (Adrian Barosen fra 46.), Ludvig Langrekken (Simen Aasmundstad fra 64.), Peder Langbråten

Benken: Simen Aasmundstad, Adrian Barosen og Matias Aadnøy