Tapte mot Åsane

KIL ledet 1-0 og var det klart beste laget, men tapte 1-3 etter kollaps på slutten.

Forholdene lå til rette for en bra OBOS-ligakamp mellom Åsane og Kongsvinger i nydelig pinsevær på Myrdal.

Etter en litt småfarlig start fra hjemmelaget, var det KIL som tok kommandoen i kampen. KIL-gutta brukte ballen godt og varierte spillet.

Ti minutter ut i omgangen kom KIL seg til en stor sjanse ved Niklas Castro.

Etter nitten minutter fant Shuaibu Ibrahim veien til nettmaskene. Det var Castro som fant Ibrahim innen for sekstenmeteren. Spissen jobbet seg innover og avsluttet i mål.

KIL gikk til pause med en meget fortjent 1-0-ledelse. Laget hadde full kontroll defensivt, og Castro var utrolig nærme å kunne sette inn 2-0 etter 37 minutter.

Etter pausen ble kampen ganske annerledes. KIL hadde fortsatt veldig bra kontroll, men kampen var preget av flere dueller, mye stopp i spillet og det var generelt en mer rotete kamp. Det ble også skapt lite sjanser i andreomgang.

Men på et frispark etter 85 minutter utlignet Åsane til 1-1. Tomas Kristoffersen satte ballen i mål fra atten meter.

KIL gikk rett i angrep, men fikk ikke uttelling. På overtid scoret Åsane. Først headet Magnus Bruun-Hanssen ballen i mål. To minutter senere punkterte Håkon Lorentzen kampen. Det endte 3-1 til Åsane.

Åsane - Kongsvinger 3-1 (0-1)