Tapte mot Lyn

KIL-juniorene presterte godt, men uheldige baklengsmål resulterte i 1-3-tap.

Et ungt juniorlag ble mønstret borte mot Lyn på Kringsjå torsdag kveld. Til tross for det, så leverte KIL-gutta en solid forestilling mot et mer rutinert Lyn-lag.

KIL forsvarte seg godt, og var farlige på kontringer. Hjemmelaget skapte også noen muligheter, men KIL sine sjanser var større.

Dessverre sprakk strukturen opp like før pause og Lyn fikk satt inn 1-0. Det stod seg til pause.

I andreomgang utlignet innbytter Peder Langbråten til 1-1 etter en god start på omgangen.

Dessverre sørget svakt forsvarsspill til at hjemmelaget på nytt tok ledelsen etter 58 minutter.

KIL skapte noen ålreite muligheter til å svare, men fem minutter før full tid punkterte Lyn kampen med 3-1 etter en uheldig KIL-tabbe.

Lyn - KIL 3-1 (1-0)