Tapte mot Molde

KIL-juniorene tapte 1-3 borte mot Molde, men med æren i behold. - Jeg føler vi krysset målstreken på en ok måte, sier trener Charles Berstad.

Annonse:

- Jeg føler ikke at jeg er så skuffet som jeg burde. Og det er fordi vi kommer under tidlig med 0-2. Fra femten minutter og til 90 minutter gjennomfører vi i hvertfall med ok innsats og moral. Jeg synes vi krysser målstreken på en ok måte, sier trener Charles Berstad.

KIL-juniorene tapte til slutt 1-3 mot regjerende G19-mester Molde på Aker stadion. 

- Møter et veldig godt lag

- Vi ser at vi er underlegne i flere ferdigheter; fart, fysikk og teknikk. Litt her og litt der, legger treneren til.

Og fortsetter:

- Vi møter et veldig godt lag, som jeg tror kommer til å gå hele veien.

Molde skapte to store sjanser innledningsvis i kampen, før KIL og Martin Vinjor kom seg til en brukbar skuddmulighet.

Men etter 13 minutter satte hjemmelaget ballen i mål. Og to minutter senere ledet de 2-0. 

- Mål preger kamper

- Tenningen var god inn mot kamp, men vi klarer ikke helt å være der. Vi blir dratt av i avgjørende situasjoner. De har spillere som avgjør dette. Mål preger kamper og når vi er under 0-2 etter femten kan vi tenke oss at det blir stygt, men det gjorde det ikke, og derfor krysser vi målstreken på en grei måte.

Berstad trekker fram et par spillere etter kampen:

- Henrik (Tesli) gjør en veldig bra jobb. Han har tre-fire solide redninger. Han holder oss inne i kampen til en viss grad. Hyggelig at en 01-gutt kan komme inn å score mål. Fin pasning av Sander (Røed) og bra gjort av Peder (Langbråten). Etter læreboka, avslutter Charles Berstad.

IMG_1084
Kaptein Peder Ruud Dingstad i aksjon.

Ga Molde kamp

KIL-kaptein Peder Ruud Dingstad oppsummerte kampen på følgende måte:

- Vi får en tøff start. De går hardt ut, men så kommer vi oss inn i kampen etterhvert. Det er individuelle prestasjoner som skiller oss. Det viser oss hvor lista ligger, sier kapteinen.

Og fortsetter:

- Det er sånne kamper man spiller for. Fine rammer med stadion, publikum og en god motstander. 

Gutta var selvfølgelig skuffet etter tapet og cup-exiten.

- Vi er skuffa over at vi tapte kampen og ikke gikk videre til semifinalen. Vi når ikke helt opp, men gutta gir Molde kamp. Nå vet vi hvor listen ligger. Vi har fått gode referanser og nå handler det om å ta tak i det og jobbe målrettet videre, avslutter Peder Ruud Dingstad. 

- Deilig

Helt på tampen av kampen reduserte KIL fortjent til 1-3. Innbytter og 2001-modell Peder Langbråten vartet nok en gnag opp med et godt innhopp.

IMG_1241
Peder Langbråten reduserte for KIL.

- Utrolig deilig å score, sier Langbråten og legger til:

- Det var en morsom kamp å komme inn i. Jeg synes vi etterhvert gjorde det greit. Jeg er fornøyd med at jeg scoret på den sjansen jeg fikk. Det er alltid gøy å score mål, avslutter Peder Langbråten. 

Molde - KIL 3-1 (2-0)
Aker stadion
200 tilskuere

Mål: 1-0, 2-0, 3-0, 3-1 Peder Langbråten (90)

KIL (4-4-2): Henrik Tesli – Johan Olsen, Daniel Lysgård, Matias Rogstad Aadnøy, Adrian Barosen – Sigve Ravnåmo, Martin Tangen Vinjor (Sander Røed fra 64.), Peder Ruud Dingstad (Eirik Dahl Åsvestad fra 72.), Simen Dalberg Aasmundstad – Nils Kristian Gudbrandsen (Peder Langbråten fra 57.), Luvig Langrekken (Markus Nygård fra 64.)

Annonse fra Obos-ligaen: