Telt på Gjemselund

For å overholde retningslinjene når det kommer til sosial distansering er det denne uken satt opp et telt på Gjemselund.

Annonse:

For å etterleve retningslinjene når det kommer til sosial distansering, og samtidig få gjennomført mer eller mindre et normalt dagligliv har KIL vært nødt til å tenke litt kreativt på flere områder. Et av tiltakene har vært å få satt opp et større telt på Gjemselund.

Via samarbeidspartner

- Vår samarbeidspartner Scenemontage AS v/ Ulf Ekåsen stilte velvillig opp med et større telt når vi nå trengte en spesialløsning for å kunne følge retningslinjene når det kommer til sosial distansering. Peisestua, der vi vanligvis har spillermøter blir for liten, og da måtte vi tenke kreativt. Vi setter veldig stor pris på at vi fikk til denne løsningen sammen med Scenemontage AS, kunne markedsansvarlig Rune Lundgren fortelle onsdag formiddag.

Og skrøt av firmaet:

- Er det andre som har behov for telt, benker, bord, antibac eller toaletter så er Scenemontage AS en ypperlig samarbeidspartner

Du finner kontaktinformasjonen til Scenemontage AS her!

scenemonj
Telt til ti, eller så mange du trenger.

Av andre tiltak spillerne nå må igjennom er regelmessige kontroller og rapportering av egen helsetilstand.

IMG_7454
- Det er verdt det, sier Fredrik Pålerud om de strenge retningslinjene laget må leve under.

KIL-spillerne er som kjent i gang med kontakttrening igjen, og må som en følge av dette leve i isolasjon.
Det betyr at spillerne må forholde seg til strengere retningslinjer enn vanlig. Akkurat det er KIL-spillerne enig om ikke skal by på store problemer.

- Man må tilpasse seg litt, men det er verdt det når man kan spille fotball slik fotball skal spilles, uttalte Fredrik Pålerud tidligere denne uka.

Vi minner også om retningslinjene for publikum og presse som skal besøke Gjemselund den kommende tiden.

20200527100330_IMG_7583 (002)
Møtegjennomføring: På god avstand og med tekniske hjelpemidler gjennomføres det møter i teltet.

 

Annonse fra Obos-ligaen: