Tilbake i trening

KIL-spillerne var i dag tilbake i trening etter en fridag. I tillegg viser en Sør-Koreansk midtbanespiller seg frem for KIL.

Etter en velfortjent fridag, var KIL-gutta i dag tilbake på treningsfeltet under solen i Marbella. 

Kaptein Adem Güven forteller om en god trening etter dagens økt. 

- Bra trøkk og bra intensitet på treninga i dag. Det er gøy å trene for tiden. Det er høyt nivå på treningene synes jeg. Det går litt på forholdene. Hjemme så er det mye snø, og på Gjemselund er det ikke like bra forhold som her, så det er klart at kvaliteten blir mye bedre her nede, sier han.

040
Fredrik Pålerud fører ballen fremover på dagens intense økt.

Likevel er kapteinen og de andre spillerne fortsatt motivert for å opprettholde den gode treningen. 

- Det var godt med en hviledag i går, men det er deilig å komme tilbake igjen på feltet. Det her er jobben vår og det er noe vi er glad i å gjøre. Spesielt under disse forholdene vi har her. Vi vil være mer på feltet enn det vi har fri dager, er Güven klar på. 

I tillegg til å skulle forberede spillerne fysisk til sesongen, er treningsleiren mye mer enn bare trening. 

- Vi er mye sammen, og som et resultat av dette blir laget mer sammensveiset. Blir enda bedre kjent. Vi skal bruke tiden på å trene og å bli bedre, rett og slett, avslutter Güven. 

Ny Sør-Koreansk prøvespiller

Sent torsdag kveld ankom Gyuhwan Lee Marbella og hadde i dag sin første trening med resten av KIL-spillerne. Lee er en 23 år gammel midtbanespiller som kommer gjennom samarbeidet til akademiet i Sør-Korea. 

029
Gyuhwan Lee viser seg fram for KIL på Marbella.

KIL-sjef Espen Nystuen har følgende å si om mannen fra Sør-Korea: 

- Lee har kommet ned til oss nå og skal være med oss resten av oppholdet på Marbella. Han har kommet til oss gjennom tidligere KIL-spiller Cha, som mener han er en spennende spiller, så det er dette vi skal finne ut av, sier Nystuen. 

Her er en liten video fra dagens økt: 


Annonse fra Obos-ligaen: