Tapte mot LSK

KIL åpnet kampsesongen med et 1-2-tap borte mot Eliteserielaget Lillestrøm torsdag ettermiddag.

Annonse:

KIL åpnet i ettermiddag kampsesongen med treningskamp borte mot Eliteserielaget Lillestrøm i LSK-hallen. Hjemmelaget vant 2-1. 

- Jeg sitter igjen med at det er godt å være ferdig. Mange var i kamp for første gang i år, det er lenge siden sist og det er store flater. Det gjenspeiler seg i spillet. Vi har stor avstand med og uten ball, og det ingen stor prestasjon av oss, men en viktig gjennomføring, sier KIL-trener Hans-Erik Eriksen. 

- Vi er glade for å være i gang og vi fikk referanser på hvor vi står nå. Nå har vi et oppsummeringsmateriale vi skal jobbe videre med, legger treneren til. 


Lillestrøm ledet 2-0 til pause. Den første scoringen kom allerede etter syv minutter. Fredrik Krogstad scoret på et friespark. Etter en halvtime doblet Bajram Ajeti ledelsen for LSK. 

- Vi har bare trent i en drøy uke og vi visste det ville bli hardt. Vi er ikke der vi skal, men det er godt for fysikken. Resultatet er mindre viktig nå og det var godt med en gjennomkjøring, sier Johan Wennberg etter kampen. 

KIL hadde ballen relativt mye i oppgjøret, men skapte lite mot Eliteserielaget. 

- Det kommer til å bli bedre og bedre utover, legger Wennberg til. 


Etter 72 minutter reduserte Adem Güven til 1-2 på et straffespark. 

- Det var godt å komme i gang, vi ser på kampen som en trening og det var sånn sett en god gjennomkjøring. Det ble en bra økt og nå vet vi hvor lista ligger, sier målscoreren som i går signerte under på en ny avtale med klubben. 


Lillestrøm - KIL 2-1 (2-0)
LSK-hallen

1-0 Fredrik Krogstad (7)
2-0 Bajram Ajeti (32)
2-1 Adem Güven (72)

KIL (4-4-2):
Aleksey Gorodovoy (Adrian Møller fra 46.) - Christian Røer (Jørgen Richardsen fra 64.), Markus Skjellum, Adrian Ovlien, Dylan Murnane (Lars Rydje fra 67.) - Johan Wennberg, Martin Tangen Vinjor (Simen Stølen fra 72.), Martin Skjelbreid Ellingsen, Maikel Nieves - Øystein Myrkaskog (Pär Ericsson fra 64.), Adem Güven

Benken: Adrian Møller, Jørgen Richardsen, Lars Rydje, Simen Stølen, Pär Ericsson, Erik Nymoen, Oleksandr Vysochenko

Vi sendte kampen direkte på Facebook. Se kampen i reprise her:

KILs tropp mot LSK

  • Keepere: Aleksey Gorodovoy, Adrian Møller (prøvespiller)

  • Forsvar: Jørgen Richardsen, Adrian Ovlien, Christian Røer, Dylan Murnane, Markus Skjellum, Lars Rydje

  • Midtbane: Johan Wennberg, Martin Ellingsen, Martin Tangen Vinjor (junior), Erik Nymoen (junior), Oleksandr Vysochenko (junior), Maikel Nieves

  • Angrep: Adem Güven, Øystein Myrkaskog (prøvespiller), Pär Ericsson, Simen Stølen

  • Ikke med: Harald Holter, Ørjan Røyrane, Fredrik Mani Pålerud, Mats Cato Moldskred

Annonse fra Obos-ligaen: