- Trives veldig godt her

Johan Wennberg har skrevet under på en ny toårsavtale med KIL.

Annonse:

Jeg trives veldig godt i klubben og har blitt glad i KIL.

— Johan Wennberg
- Jeg trives veldig godt i klubben og har blitt glad i KIL, forteller Johan Wennberg etter at han torsdag skrev under på en ny toårsavtale med klubben.

Arvika-gutten kom fra Førde til KIL sommeren 2015, og 25-åringen har hatt en kombinert rolle i klubben. I tillegg til å spille fotball, er svensken også trener på KIL-akademiet og for yngres lag. Det er en rolle han trives veldig godt med, og som han får gode skussmål for. 

- Jeg liker veldig godt kombinasjonen spiller og trener, og det er en rolle jeg trives veldig godt med, sier Wennberg. 

- Johan er ansatt hos oss som både spiller og trener. Han er trener på akademiet vårt og på yngres avdeling. Johan er et voldsomt talent på trenersiden, han har en egen evne til å håndtere mennesker som er veldig imponerende, sier KIL-sjef Espen Nystuen. 

Johan er en utrolig fin fyr i gruppa og viktig for det sosiale miljøet.

— Espen Nystuen

KIL-sjefen er også imponert over hva svensken har prestert på banen i år. 

- Johan har tatt førstedivisjonsnivået veldig bra og har imponert. Han har prestert bedre enn forventet og tatt steg som fotballspiller. Johan er en utrolig fin fyr i gruppa og viktig for det sosiale miljøet, sier Nystuen. 

- KIL er en veldig fin klubb, og vi har vist i år hva klubben kan oppnå. Vi har mulighet til å oppnå store ting her, og det er det neste målet nå er å spille i Eliteserien, sier Johan Wennberg, som, siden han er fra Arvika, er som lokal å regne. 

Johan og resten av KIL-gutta har ferie fra fellestreninger i desember. 

Annonse fra Obos-ligaen: