- Ute resten av sesongen

KILs finske keeper Saku-Pekka Sahlgren må belage seg på en lengre pause fra fotballen.

Annonse:

Sisteskansen måtte gå av etter snaue 60 minutt i hjemmekampen mot Grorud den 20.juli med det som tydelig så ut som problemer med kneet. Nå har finnen vært inne til operasjon, og forventes å være ute i ca. fire måneder.

- Saku-Pekka ble operert for kneproblemer i går formiddag og er forventet å være ute resten av sesongen, kan KILs fysioterapeut Ingar Sårheim fortelle.

- Selvfølgelig kjedelig

Saku-Pekka signerte en 2-årskontrakt med KIL rett før nyttår, og kunne gjerne tenkt seg å bidra mer på fotballbanen enn det han har fått vist så langt:

- Det er kjedelig å se på kampene fra sidelinjen, men det får man ikke gjort noe med nå. Jeg skal heie på lagkameratene mine, og ha fokus på en god opptrening de neste månedene.

Vår finske sisteskanse var inne til operasjon onsdag, og Saku-Pekka kan fortelle at han nå ser mer positivt på det hele enn det han gjorde da skaden først dukket opp.

- Det er selvfølgelig kjedelig. Nå har det gått noen uker siden kneproblemene dukket opp, og da har jeg fått fordøyd det hele i en god periode før operasjonen i går. Jeg forstod jo raskt at dette var mer alvorlig enn kun noen få uker på sidelinjen.

Og Sahlgren fortsetter:

- I går fikk de gått inn i kneet og ryddet opp. Nå er jeg sydd sammen, og trenger egentlig bare tid til opptrening. Fire måneder utenfor fotballbanen er selvfølgelig lenge. Men motivasjonen for å komme tilbake er der, og plutselig er jeg tilbake.

IMG_0999
Fire måneder på sidelinjen: KILs Saku-Pekka Sahlgren er nå operert for kneproblemer, og må innstille seg på å se resten av KIL-sesongen fra sidelinjen.

Nå er det unggutten Andreas Smedplass som har tatt Saku-Pekkas plass i KIL-målet, og om unggutten har den mer rutinerte finnen kun lovord å komme med:

- Andreas har imponert meg. Hold hodet kaldt, Andreas - så er mye gjort, avslutter den sympatiske finnen.

Lite skader ellers

Om den generelle skadesituasjonen i klubben kan fysioterapeut Ingar Sårheim også gi oss en kort oppdatering:

- Foruten Saku-Pekka så ser skadesituasjonen ikke så ille ut. Både Grodås og Aanesland har vært ute i noen få uker nå, men begge er ikke langt unna en full retur til fotballbanen.
 

Annonse fra Obos-ligaen: