Vant toppkampen

KIL 2 er på vei mot opprykk til 3. divisjon etter seier over Lillehammer på hjemmebane.

KIL 2-gutta vant til slutt 2-1 i en tøff og tett kamp mot Lillehammer på Gjemselund stadion mandag kveld.

Det betyr at laget har skaffet seg en luke på tre poeng og en målforskjell på +49 mot Lillehammers +38.

Sander Røed satte inn 1-0 for KIL på godt vis etter 56 minutter. Markus Aanesland skal ha evig skryt for det gode forarbeidet.

KIL 2 skaffet seg momentum med scoringen og på et angrep etter 67 minutter avsluttet Sondre Løvberg i mål for hjemmelaget. 2-0!

Lillehammer reduserte med femten minutter igjen å spille. Det ble intense sluttminutter, men KIL 2 holdt stand. Gjestene hadde tidenes sjanse på slutten, men det hold til seier, 2-1 til KIL 2.

KIL 2 - Lillehammer 2-1 (0-0)