Vanvittig snuoperasjon

KIL 2 lå under 0-3 til pause, men snudde og vant 6-3 hjemme mot Storhamar.

Et ungt KIL 2-mannskap fikk besøk av Storhamar i årets siste kamp i 4. divisjon.

Det var gjestene som fant veien til nettmaskene i førsteomgang. Storhamar tok ledelsen etter et frisparkinnlegg etter ti minutter.

Ni minutter senere doblet gjestene ledelsen, før de satte inn sitt tredje for dagen like etter.

KIL 2 hadde klart mest ball og bedret seg utover i kampen, men dessverre fant ikke ballen veien til nettmaskene.

Med en god innstilling - og et mål om å snu kampen - begynte andreomgangen godt for KIL 2. Sander Rønning-Hermansen reduserte til 1-3 like etter hvilen.

Så reduserte Peder Langbråten til 2-3, før Sigve Ravnåmo ti minutter senere satte inn utligningen til 3-3.

Med femten minutter igjen å spille ordnet Langbråten 4-3, før Sondre Løvberg deretter ordnet både 5-3 og 6-3 til KIL 2.

En meget sterk opphenting av KIL 2-gutta som avslutter sesongen på en andreplass på tabellen.

KIL 2 - Storhamar 6-3 (0-3)
Gjemselund stadion
20 tilskuere

Mål: 0-1 (10), 0-2 (19), 0-3 (23), 1-3 Sander Rønning-Hermansen (48), 2-3 Peder Langbråten (55), 3-3 Sigve Ravnåmo (63), 4-3 Langbråten (74), 5-3 Sondre Løvberg (79), 6-3 Løvberg (90)

KIL 2 (4-4-2): Magnus Sagbakken - Sander Rønning-Hermansen, Daniel Lysgård, Matias Aadnøy (Markus Nygård fra 46.), Mikkel Nerland (Johan Olsen fra 46.) - Sander Røed (Eirik Dahl Åsvestad fra 62.), Sigve Ravnåmo (Oskar Moe fra 81.), Andreas Kytiri (Sander Røed fra 81.), Oskar Moe (Alexander Håpnes fra 62.) - Peder Langbråten (Sondre Løvberg fra 75.), Sondre Løvberg (Nils Kristian Gudbrandsen fra 56.)

Benken: Markus Nygård, Johan Olsen, Eirik Dahl Åsvestad, Alexander Håpnes, Nils Kristian Gudbrandsen