- Vi styrte mye

KIL styrte store deler av kampen, men tapte 0-1 borte mot Strømmen fredag ettermiddag.

KIL gjennomførte en god kamp borte mot Strømmen fredag ettermiddag. Men til tross for mye bra, tapte KIL-gutta kampen 0-1. 

- En ganske jevn kamp, som vi allikevel fører i lengre perioder. Alt i alt er jeg godt fornøyd, men evnen til å bikke dette  i vår retning må vi få på plass. Vi må tåle å bikke jevne kamper til vår fordel, sier Hans-Erik Eriksen etter kampslutt. 

KIL skapte litt lite sjanser, men hadde samtidig totalt sett flere sjanser i løpet av kampen enn hjemmelaget.

- Vi er nærmere, det er positivt, men vi må bli mer nådeløse på siste tredjedel. En bra gjennomført kamp av oss, men vi må bli skarpere i avslutningsøyeblikkene i begge boksene, mener Eriksen videre. 

Strømmen var nære scoring før pause, men Aleksey Gorodovoy reddet et straffespark på mesterlig vis. Hjemmelagets scoring ble satt inn av tidligere KIL-spiss, Magnus Solum, litt ut i andreomgang. 

- Vi taper, det er ikke bra nok. Resultatmessig ikke bra nok, men prestasjonsmessig var det bra framgang. Vi styre mye i dag, sier kaptein Adem Güven. 


For mye av KIL-spillet var godt. I andreomgang ble det også skapt flere sjanser, deriblant et stolpeskudd fra Martin Ellingsen og en stuss fra Niklas Castro. 

- Det begynner å sitte, men vi sliter litt med å skape nok sjanser, legger spissen til. Güven er ikke bekymret for at seriestart nærmer seg. 

- Vi er godt i gang og vi har hatt stor fremgang i vinter. Vi viser mye i dag, men vi må skape mer og score flere mål. Det kommer når serien begynner, avslutter Adem Güven. 

Strømmen - KIL 1-0 (0-0)
Strømmen stadion
100 tilskuere

1-0 Magnus Solum (68)

KIL (4-4-2):
Aleksey Gorodovoy - Jørgen Richardsen, Adrian Ovlien, Kirill Suslov, Christian Røer - Martin Ellingsen, Johan Wennberg (Niklas Castro fra 46.), Martin Vinjor, Dylan Murnane - Mats Cato Moldskred, Adem Güven (Simen Stølen fra 87.)

Benken: Simen Lillevik, Markus Skjellum, Niklas Castro, Simen Stølen og Oleksandr Vysochenko. 

Annonse fra Obos-ligaen: