Videre i NM

KIL vant 4-0 på bortebane mot Løten i første runde av NM.

KIL fikk en flying start på kampen i første runde borte mot Løten FK. Allerede etter fire minutter tok KIL og Niklas Castro ledelsen. Dylan Murnane slo en flott ball i bakrom til Castro som tok ballen flott ned og lobbet ballen elegant over keeper til 1-0.

Etter fjorten minutter doblet Castro ledelsen til 2-0. Like før avsluttet Martin Ellingsen i stolpen. Også Martin Vinjor hadde en bra mulighet i forkant.

KIL dominerte kampen fullstending og fortsatte å produsere sjanser. Etter 34 minutter la Vinjor på til 3-0 etter flotte kombinasjoner sammen med Castro og Edvard Race. Nydelig angrep.

Syv minutter før pause la Castro på til 4-0 etter et straffespark. Hat-trick på KIL-spissen. 4-0 til pause.

KIL var også det beste laget etter pause, men maktet ikke å sette flere baller i mål inn bak Løtens keeper. Det betyr at det ved full tid også stod 4-0 til KIL og vi er videre til andre runde i cupen.

Løten - KIL 0-4 (0-4)