Vinjor og Norge G18 med storseier

KIL-gutten startet for Norge G18 da de vant hele 7-1 over Albania. Det betyr at laget er videre til eliterundene i EM-kvaliken.

Norge G18 spilte den siste kampen i den innledende gruppen av EM-kvalifiseringen tirsdag. Motstander var Albania, og de norske guttene måtte vinne for å ta seg videre til eliterundene i EM-kvaliken neste år.

Til tross for å ha havnet under 0-1 tidlig i kampen, snudde Norge oppgjøret og klinket til med kvalikens beste kamp. Til slutt sto det hele 7-1 på resultattavlen og avansementet var sikret.

Norge klarte dermed målet om å avansere til eliterundene i EM-kvalifiseringen. De norske guttene endte på en andreplass i gruppen med seks poeng.

- Stemningen i garderoben er tilfreds. Vi har hatt en jubelrunde, men dette er en gjeng med rette kan sette seg ganske høye mål. Dette var første steg på reisen vår, og nå begynner forberedelsene til den andre runden - nemlig eliterundene i slutten av mars, som er siste hinderet før EM-sluttspillet i Finland neste sommer, sier G18-landslagstrener Pål Arne Johansen til fotball.no.

KILs Martin Tangen Vinjor startet og spilte 90 minutter mot Albania - og midtbanespilleren har dermed startet alle kampene i gruppespillet under samlingen i Albania - noe som er veldig imponerende.  

Norge - Albania 7-1 (4-1)
Selman Stermasi
100 tilskuere

Norge (4-4-2): Emil Gundelach Ødegård - Christian Borchgrevink, Tord Salte, Leo Skiri Østigård, Morten Renå Olsen - Martin Tangen Vinjor, Tobias B. Børkeeiet, Hugo Vetlesen, Tobias Svendsen - Eman Markovic, Erling Braut Håland.

Annonse fra Obos-ligaen: