Bortetap for Sander

Sander tapte 2-0 borte mot Ottestad torsdag kveld.

Ottestad gikk rett i angrep fra start og etter kun ett minutts spill slås en ball inn bak Sander-forsvaret. Ballen ble deretter slått inn fra høyresiden lavt gjennom hele feltet og på bakerste stolpe dukket en Ottestad-spiller opp og sørget for 1-0 til hjemmelaget.

Sander overtok ballen de neste minuttene, men hjemmelaget lå lavt og kompakt - og de ventet på kontringsmuligheter. Magnus Sæther måtte blant annet varte opp med en god redning etter en farlig overgang fra Ottestad.

Sander var heller ikke ufarlige og hjemmelaget måtte redde en ball på streken. Like etter lobbet John Andreas Halvorsen ballen til side for mål alene med keeper.

Like etter økte hjemmelaget til 2-0 - nok en gang på en ball i bakrom. Hjemmelagets spiss kom alene mot Sæther - og ballen ble lobbet over og i mål til 2-0. Det var resultatet til pause.

Ottestad presset på for flere scoringer etter pause, men klarte ikke å sette spikeren i kista. Utover i omgangen fikk Lars Erik Fremming sitt andre gule kort for dagen og det ble en tidlig dusj på veteranen.

Sander klarte ikke å skape store nok sjanser til å redusere. Hjemmelaget kontrollerte kampen inn og hadde også flere gode muligheter, men takket være en god Sæther i Sander-buret endte kampen kun 2-0 til Ottestad.

Ottestad - Sander 2-0 (2-0)