Endelig seier igjen for Flisa

Svært viktig trepoenger hjemme mot Raufoss 2

Etter en svært tung start på høsten for Flisa var det en revansjesugen gjeng som fikk besøk av Raufoss 2 i helgen. Gledelig var det også at publikumsfavoritt og forsvarsbauta gjennom mange år, David Molnberg, var tilbake i Flisa til denne kampen.

Hjemmelaget tar grep i kampen fra start og går rett i strupen på Raufoss 2. Allerede etter seks minutter får de også uttelling da formspiller Andreas Håbakk sender Flisa i ledelsen. Etter ledermålet tar gjestene over styringen og kommer til et par svært farlige muligheter. Flisa holder heldigvis unna og tar gradvis tilbake initiativet frem mot pause. Rett før hvilen dobles også ledelsen, da Håbakk nok en gang er frempå. Angrepsspilleren setter inn 2-0 og sitt andre for dagen på en retur.

Andre omgang fortsetter i samme spor og Strahinja Latkovic er svært nære 3-0. Like etterpå er det derimot Raufoss 2 som er frempå og reduserer til 2-1. Poengene har glippet i andre omgang mange ganger for Flisa i år, og varsellampene begynte naturlig nok å blinke hos mange av de blåhvite. Raufoss 2 tar nok en gang over etter en god Flisa-start, men de får ikke uttelling på tross av flere kvalifiserte sjanser. Etter 84 minutter faller avgjørelsen på Solørradioen Arena, da innbytter Andreas Lundgren dukker opp på bakre stolpe og setter inn 3-1 etter et presist innlegg fra Simen Stølen.

Kampen ender med 3-1 og en etterlengtet seier for Flisa, som klamrer seg fast til håpet om å overleve i divisjonen. Tøffe oppgjør venter i tiden fremover, men seieren gjør at veien opp er betraktelig kortere.

Flisa - Raufoss 2 3-1 (2-0)