Flaut for Flisa

Nok et 0-5 tap for Flisa.

Fredag kveld tok Flisa i mot Redalen. Bortelaget hadde før oppgjøret ikke vunnet en eneste kamp i årets serie, og stod med fattige to poeng.

Med feststemning på Flisa var det derfor duket for tre viktige poeng for hjemmelaget, men når keeper Andreas Smedplass får rødt kort etter knappe to minutt måtte festplanene raskt endres.

Med mangel på reservekeeper måtte utespiller Einar Rusten Thoresen få på seg både hansker og keeperdrakt - heldigvis så bommet Redalen på det påfølgende straffesparket.

De første tjue minuttene var det faktisk Flisa som klarte seg best på Solørradion Arena, og det virket faktisk noe ufortjent når Redalen fikk sin første scoring etter 30 minutt. Og så fort det skjedde raknet det fullstendig for Flisa.

Med enda to mål for bortelaget før pause så det ut til å bli meget stygt for hjemmelaget.

I 2.omgang la Flisa om taktikken, og også her åpnet man omgangen best. Men når 0-4 var et faktum etter 77 spilte minutt var det over for hjemmelaget.
Og det stoppet heller ikke der, for rett før sluttsignalet kom fikk Redalen nok en enkel scoring og kampen endte med et 0-5 for Flisas stolthet.

Et flaut resultat for Flisa, som helt klart bærer preg av utvisningen tidlig i oppgjøret. Neste kamp for Flisa er bortekamp mot Lillehammer søndag 9.juli.

Flisa - Redalen 0-5 (0-3)
Mål: 0-1 (30), 0-2 (38), 0-3 (44), 0-4 (77), 0-5 (88)

Flisa (4-4-2): Andreas Smedplass, Oskar Hatten Engerbakk - Bjørn Erik Krogh Gerson, Numan Øzdemir - Einar Rusten Thoresen, Erlend Karlsen - Andreas Håbakk (René Eriksen) - Simen Nordnes, Strahinja Latkovic (Andreas Lundgren) - Simen Stølen - Tore Andreas Gundersen (Simen Midtsundstad)