Flisa avsluttet med tap

Svak prestasjon hjemme mot Lillehammer.

Annonse:

Flisa var som kjent allerede klare for 4. divisjon før sesongens siste seriekamp hjemme på SolørRadioen Arena. Det ble gjort flere endringer på laget til kampen mot Lillehammer, og blant annet ungguttene Jonas Aurland og Kristian Skolegården var å se i startoppstillingen.

Lillehammer hadde fortsatt et lite håp om å overleve, men var avhengige av resultater i andre kamper. Gjestene åpnet kampen best, og var det førende laget det første kvarteret. Tidligere Flisa-spiller Peder Bye Foss stod for kampens første store sjanse, men satt ballen over mål mot sine gamle lagkamerater. Lillehammer er best i det meste som skjer og etter 27 minutter kommer også scoringen. Nok en gang er det Bye Foss som er frempå, denne gang på en corner som han header i mål. Kampen fortsetter i samme sporet og ledelsen dobles ti minutter senere på et gjennomspill som settes sikkert i mål.

Flisa kommer litt mer med i kampen etter pause, men de store sjansene uteblir og det kan virke som om begge lag allerede har tatt ferie. Resultatene går ikke slik Lillehammer vil og det går mot at begge lagene på banen rykker ned. Like før slutt kommer kampens tredje og siste mål, som fastsetter sluttresultatet til 0-3 på Flisa. En svak sesongavslutning for Flisa, som setter punktum for en trist sesong for laget som har mange år i tredjedivisjon bak seg.

Følg med på lokalfotballbloggen i den nærmeste tiden for oppsummering av sesongen for de lokale lagene i distriktet!