Flisa ble for små - igjen

Lyn ble for sterke for Flisa.

Etter seier forrige helg hadde Flisa igjen fått kontakt med lagene foran. Det var derfor et lag med gjenvunnen selvtillit som skulle ta fatt på serieleder Lyn på bortebane. Nytt for anledningen var at assistenttrener René Eriksen ledet laget fra sidelinja i Stian Aasens fravær.

Det var hjemmelaget som startet best på Bislett stadion og var svært nær ledelse etter stangskudd i løpet av kampens første minutter. Presset fortsatte i minuttene som fulgte, og etter 18 minutter sprakk nullen for Flisa. En merkelig situasjon innenfor 16-meteren fører til at dommer blåser for hands og et strengt idømt straffespark. Lyn benytter sjansen til å ta ledelsen 1-0.

Flisa hevet seg etter scoringen og kom bedre med i kampen uten at de kom til de helt store sjansene. Lyn skaper mer frem mot pause, men keeper Andreas Smedplass holder gjestene inne i kampen. 1-0 stod seg til pause, og muligheten for poeng var fortsatt til stede for Flisa.

Flisa henger brukbart med i innledningen av andre omgang, men får seg en knekk da Lyn øker ledelsen etter en times spill. Ikke lenge etter sitter også 3-0 og kampen er i realiteten avgjort. Dette blir også sluttresultatet på Bislett. Selv om et tap mot serielederen var forventet, så gjør det at avstanden opp til lagene på sikker plass igjen er på seks poeng for Flisa.

Lyn - Flisa 3-0 (1-0)