Flisa fortsetter den gode trenden

Nok en sterk hjemmeseier for Flisa da Ready ble slått 2-1.

Flisa har hatt stigende form de siste ukene, etter en vanskelig sesongstart. Til tross for tap mot Tynset i forrige runde hadde man med seg selvtillit inn mot denne kampen. Flere spillere var også tilbake til denne kampen.

Hjemmelaget fikk en perfekt start på kampen da de allerde etter 6 minutter tar ledelsen ved Simen Stølen. Spissen er sikker alene med keeper på et gjennomspill fra Andreas Lundgren. Etter scoringen tar Ready fullstendig over og Flisa sliter med å få tak i ballen. På tross av overtaket skaper ikke gjestene de helt store sjansene. Drøye 10 minutter før pause får de til slutt uttelling og resultatet står seg til hvilen.

Ready fortsetter å styre de første minuttene etter pause, før Flisa hever seg og kommer mer med i kampen. Da Ready ikke utnytter sjansene sine, blant annet et skudd i stolpen, så får Flisa muligheten i stedet. Midtveis i omgangen er nok en gang Simen Stølen frempå og sender Flisa opp i 2-1. Flisa forsvarer seg godt de siste 25 minuttene og det holder helt inn. Ikke den beste kampen spillemessig, men tre veldig sterke poeng mot et godt Ready-lag. Flisa klatrer med dette opp på 8. plass på tabellen.

Flisa - Ready 2-1 (1-1)