Flisa med seier

Patrick Holtet og Flisa har skilt lag etter kun drøyt fire måneder i jobben. I dag vant blåtrøyene 2-0 hjemme mot Lokomotiv Oslo.

I et strålende solskinn tok Flisa i mot Lokomotiv Oslo på Solørradion Arena. Etter stygge sifre borte mot Frigg forrige helg var ønsket å ta revansj stort. Kristen Ommang-Engen styrte hjemmelaget etter at Patrick Holtet og Flisa skilte lag etter kun tre kamper.

Oslo-laget åpnet best og Flisa slet med å få tak i ballen. Bortelaget var det beste laget store deler av første omgang, uten å komme til nevneverdige store sjanser. Det ble mange cornere, men ingen ble omsatt til scoring.

Etter 23 spilte minutter kontrer Flisa, og Simen Nordnes slår en ball framover, mellom beina til Håbakk, og til Latkovic. Latkovic parkerer Lokomotiv stopperne, vender innover og legger ballen pent i lengste hjørnet.

Et frustrert Lokomotiv går etter scoringen rett i angrep, men Flisa keeper Smedplass er god, og holder ballen ute av målet. Mot slutten av omgangen tar Flisa mer over, og Myhre er farlig frampå med et skudd etter 40 minutter. Fra rundt 20 meter går ballen like utenfor stolpen til Lokomotiv Oslo. Lagene gikk til pause med stillingen 1-0 til Flisa.

Lokomotiv tar initiativet med en gang i andre omgang, men Flisa-forsvaret stanger unna farlighetene som kommer.

Etter 65 minutter får Lokomotiv et frispark fra 18 meter. Skuddet er godt, men ikke godt nok. Ballen treffer oversiden av kryss-tverra og over. Nå er Lokomotiv det førende laget. Det skulle ikke ta lenger enn fem minutter før neste store sjanse til Oslo-laget. Ballen blir slått inn fra siden, og Lokomotiv-spissen header ballen uforstyrret utenfor fra fem meter. Hele stadion trodde ballen gikk inn, men den gang ei. Nærmere enn dette kommer ikke Lokomotiv Oslo.

Flisa er solide og best i sluttminuttene, og nærme scoring før tilleggstiden. Stølen slår inn til Håbakk, som må skli etter ballen for å rekke den. Skuddet til Håbakk treffer tverrliggeren. Bare minuttet senere blir Stølen spilt igjennom, alene med keeper gjør han ingen feil, og setter ballen sikkert i mål fra litt skrå vinkel. Flisa tar med dét en svært viktig og sterk seier over et godt Lokomotiv Oslo lag.

Flisa - Lokomotiv Oslo 2-0 (1-0)