Flisa reiste seg

Sterk borteseier mot Gjøvik-Lyn.

Flisa hadde i praksis ingenting å spille for borte mot Gjøvik-Lyn da det kun var syltynn teori som kunne redde plassen i divisjonen. Ofte kan det virke forløsende å ikke ha dette presset over seg, og det var tydelig at Flisa senket skuldrene noen hakk til denne kampen. Gjøvik-Lyn hadde på sin side mye å spille for, plassert rett over nedrykksstreken.

Det var også hjemmelaget som startet best og tok ledelsen på et skudd fra distanse etter 10 minutter. Flisa våknet dog raskt etter den dårlige starten. De skaper sjansene på løpende bånd, uten at disse blir omsatt i mål. Etter en halvtimes spill ble oppgaven enda vanskeligere, da keeper Andreas Smedplass måtte ut med skade. Kristen Ommang-Engen tok ansvar og gikk inn som vikar i målet. Ommang-Engen ble ikke satt på noen nevneverdige prøver med det første, da Flisa fortsatte å dominere. Rett før pause kroner også Strahinja Latkovic en svært god omgang for Flisa med en velfortjent utligning.

Andre omgang starter slik den første sluttet - med scoring for Flisa. Andreas Håbakk, som har vært i kjempeform denne høsten, sender gjestene opp i 2-1 allerede før to minutter er spilt av andre omgang. Det tar dessverre ikke lang tid før hjemmelaget utligner på et godt plassert frispark. Flisa legger seg ikke ned av den grunn, og fortsetter dominansen utover i omgangen. Etter 72 minutter sitter den nok en gang for Håbakk og Flisa er tilbake i ledelsen. Gjøvik-Lyn sliter med å svare, men har en gigantisk mulighet på overtid som keepervikar Ommang-Engen redder mesterlig. Kampen ender med 3-2 til Flisa som fikk en etterlengtet opptur i en tung sesong som nærmer seg slutten.

Gjøvik-Lyn - Flisa 2-3 (1-1)