Flisa rotet bort ledelsen

To sene baklengs ga poengdeling.

Flisa startet kampen best, uten å komme til de virkelige store mulighetene de første 20 minuttene. Halvveis i første omgang får Flisa frispark på drøye 25 meter og dødballekspert Simen Nordnes sender avgårde en markkryper som går hele veien gjennom feltet og inn i nettmaskene. En fullt fortjent ledelse til Flisa, som fortsetter å dominere i banespillet etter scoringen. Målscorer Nordnes er nok en gang frempå like etter, men keeper avverger skuddet.

Gjøvik-Lyn kommer mer med i kampen inn mot pause, og begynner å skape sjanser. Anders Helland står for to kjemperedninger rett etter hverandre, men på den tredje sjansen så sitter utligningen. Noe ufortjent, men det straffer seg å gi bort slike sjanser. Flisa får en drømmestart på andre omgang da Erlend Karlsen finner Strahinja Latkovic i feltet som sender Flisa tilbake i føringen. Få minutter etter får Flisa nok en kjempesjanse etter et langt innkast fra Andreas Håbakk. Ballen reddes på strek, men det kan diskuteres om den kanskje var inne.

Kampens neste mål kommer etter 76 minutter, på nok et frispark. Denne gang er det Latkovic som tar frisparket og setter sitt andre for dagen. Innbytter Andreas Lundgren er også svært nære 4-1 i det påfølgende angrepet. Da alle tror at kampen er punktert og Flisa har kontroll, så skjer det samme som skjedde før pause. Flisa gir igjen fra seg initiativet på slutten av omgangen og blir straffet. Først reduseres det på straffe, før utligningen er et faktum i løpet av et par minutter. Flisa forsøker å etablere en sluttspurt og er svært nære 4-3 ved Latkovic, men det blir 3-3 og naturligvis svært skuffende for Flisa som ledet 3-1 med bare ti minutter igjen av kampen.

Flisa - Gjøvik-Lyn 3-3 (1-1)