Flisa vant borte

Flisa tok årets første borteseier mot Raufoss 2.

Allerede etter fem minutter tok Flisa ved Simen Stølen ledelsen borte på Nammo Stadion. Omgangen var jevnspilt og mange trodde nok Raufoss 2 utlignet etter 34 spilte minutt, men scoringen ble korrekt annullert for offside.

Flisas 1-0-ledelse holdt seg derfor til pause.

Andre omgang skulle derimot bli mer fartsfylt. Også nå var Flisa sultne på en tidlig scoring, og etter 55 minutt fikk René Eriksen æren av å doble Flisas ledelse.

Og mer skulle det bli for Kristen Ommang Engens gutter, for få minutter senere kunne Tore Andreas Gundersen pynte enda litt på resultatet - 3-0 til Flisa.

Kampen var på mange måter avgjort etter Gundersens scoring, og kun et trøstemål fra Raufoss 2 i kampens avslutningsminutt var alt hjemmelaget hadde å by på.

Flisa vant dermed 3-1, noe som sender de opp på en 6.plass på tabellen. Neste kamp for Flisa er Lyn førstkommende lørdag på Flisa Stadion.

Raufoss 2 - Flisa 1-3 (0-1)
Nammo Stadion

Mål: 0-1 Simen Stølen (5), 0-2 René Eriksen (55), 0-3 Tore Andreas Gundersen (62)
1-3 Papa Moussa Dioum Sow (90)

Flisa (4-4-2): Andreas Smedplass - Ole Kristian Myhre, Bjørn Erik Krogh Gerson (K), Numan Özdemir, Einar Rusten Thoresen - Simen Nordnes, Erlend Karlsen, René Eriksen (Andreas Lundgren), Strahinja Latkovic (Andreas Håbakk)- Simen Stølen (Simen Vestby Midtsundstad), Tore Andreas Gundersen