FUVO-flyt

Formsterke FUVO vinner igjen

Annonse:

Lørdag gjestet FUVO Skjetten i jakt på de nødvendige poengene som skal til for å unngå nedrykk. Med tap ville nedrykket i prinsippet vært spikret, og oppgaven var absolutt ikke enkel mot et Skjetten som jager en topp 4-plassering. Det gir nemlig direkte kvalifisering til 1.runde i NM.

På kunstgresset på Skjetten er det hjemmelaget som kommer best i gang. Og FUVO får ikke til stort i åpningsminuttene. Halvveis ut i omgangen får allikevel FUVO muligheten de trenger, og Armin Sistek kan sende FUVO opp i ledelsen. 0-1 holder seg til pause.

Skjetten, som ledet sjansestatistikken og styrte det meste ute på kunstgresset, fikk ingen enklere oppgave da Jørgen Slorafoss lager straffespark, får sitt andre gule kort og marsjordre.På det påfølgende straffesparket har Fredrik Nilsen hodet på rett plass og dobler ledelsen til 2-0 etter 56 minutt.

Utover omgangen er FUVO det beste laget, og toppscorer Kim Brenna får satt den siste spikeren tre minutt før fulltid. Kampen ender med 3-0 til FUVO, og tre livsviktige poeng.

Nå blir det thrilleravslutning i siste serierunde for FUVO. Laget tar turen til Harstad, også det et lag som jager en topp 4-plassering.

FUVO er nå avhengig av å gå forbi enten Skedsmo, Skjervøy, Fløya eller LSK 2.