FUVO-seier

Livsviktig FUVO-seier.

FUVO tok søndag imot topplaget Senja. Bortelaget åpnet oppgjøret best, og tok ledelsen etter et godt utført hjørnespark. Da var kampen kun 8 minutter gammel.

Det er også bortelaget som har mest ball i åpningsminuttene, men FUVO kjemper seg gradvis inn i oppgjøret. Etter 17 minutt får Kim Brenna gjøre det han kan aller best, da Armin Sistek blir felt innenfor 16-meteren og FUVO tildeles et straffespark, 1-1.

Etter dette er det også FUVO som virkelig har fått grep om kampen. Både Preben Finstad og Petter Linstad har gode avslutninger som med litt flaks kunne endt opp i mål. Litt flaks, men også masser av dyktighet har uansett Kim Brenna når han fyrer av et godt plassert skudd etter 39 minutt. Senjas keeper får gjort lite med avslutningen, og FUVO tar ledelsen fullt fortjent 2-1. Resultatet holder seg til pause. Spørsmålet inn i garderoben var nok om dette skulle holde helt inn, FUVO har nemlig kollapset mer enn en gang denne sesongen.

I andreomgang svinger spillet mye frem og tilbake. FUVO nyter i tillegg godt av en solid sisteskanse i Petter Rønningen. Etter 65 minutt er det riktignok FUVOs tur. Preben Finstad mottar ballen på ca. 13 meter og lobber vakkert over Senjas målvakt.

3-1 og FUVO øyner sin første trepoenger siden 1.juli. Gleden over økt ledelse blir riktignok kortvarig, for kun fire minutt senere reduserer Senja til 3-2 og gir ny spenning i oppgjøret.

Senja har sine sjanser etter målscoringen, men FUVO klarer denne gang å ri av stormen. Resultatet ender dermed 3-2 og FUVO tar med de tre svært viktige poeng i bunnstriden.

FUVO - Senja 3-2 (2-1)
Funnefoss gress

Mål: 0-1 (8), 1-1 Kim Brenna (16), 2-1 Kim Brenna (39), 3-1 Preben Finstad (63), 3-2 (68)