FUVO-seier i nord

Endelig på trygg plass.

FUVO tok i forrige runde sin første trepoenger siden begynnelsen av juli. Tre meget verdifulle poeng som ga laget en etterlengtet opptur. Lørdag tok FUVO turen til Troms, og oppgjør mot tabellnabo Skjervøy. Oppgjøret i våres endte med en 4-1 seier til FUVO.

Kampens viktighet var det ingenting å si på. Begge lagene har utover i sesongen havnet utsatt til på nedre halvdel av tabellen, og på lørdag var det i grunn ingen av lagene som hadde råd til å tape. Det var altså snakk om en real sekspoengskamp.

Skjervøy åpnet oppgjøret best, og tok ledelsens etter en dødball etter 19 minutt. Det er uansett FUVO som er i besittelse av ligaens toppscorer. Og kun 30 sekund etter Skjervøy jublet for sin scoring kunne Kim Brenna feire for sin utligning. Stang inn etter et flott angrep. Utover i omgangen var det Skjervøy som presset på, men FUVO holdt unna og lagene gikk i garderoben på stillingen 1-1.

I andre omgang var det FUVO som skulle åpne med tempo som virkelig satte press på hjemmelaget. Og etter 52 minutt fikk Ørjan Heibergs gutter juble for scoring. Armin Sistek kom seg igjennom alene med keeper, gjorde ingen feil og sendte FUVO opp i ledelsen.

Etter scoringen er det jevnspilt på Lerøy stadion, og det er ikke før de 10-15 siste minuttene Skjervøy setter i gang en real sluttspurt. FUVO får uansett ryddet unna det hjemmelaget kommer med og kampen blåses av på stillingen 2-1 til FUVO.

FUVO tar med det tre viktige poeng etter en sterk 2-1 seier. Dermed klatrer FUVO forbi nettopp Skjervøy på målforskjell. I neste oppgjør venter LSK 2 på Funnefoss stadion.

Skjervøy – FUVO 1-2 (1-1)