FUVO-tap i nord

Harstad ble for sterke.

FUVO møtte søndag hjemmesterke Harstad til dyst. Hjemmelaget rykket i fjor ned fra 2.divisjon, så det var helt klart en god utfordring som venter Ørjan Heibergs gutter.

I første omgang var det hjemmelaget som styrte det meste som skjedde ute på Harstad stadion, og resultatet kunne helt klart vært noe annet enn 0-0 til pause hadde Harstad vist større effektivitet.

Få minutter etter pause fikk FUVO en av få muligheter, men den var allikevel god nok til å kunne ende med scoring.
Kim Brenna klarte dessverre ikke utnytte muligheten han fikk alene med keeper, og få minutter var det heller hjemmelaget som kunne sette inn kampens første mål etter et vakkert frisparkmål.

Kampbildet holdt seg uendret med spill stort sett mot FUVOs mål, og etter 82 minutt fikk Harstad nok et frispark i farlig posisjon som de nok engang på vakkert vis kunne plassere bak FUVOs André Thomsen. 2-0 til Harstad, et resultat som holdt seg kampen ut.

Det sørger for null poeng til FUVO, som beholder sin 7.plass på tabellen før høstsesongen startes førstkommende lørdag borte mot Tromsø 2.

Harstad - FUVO 2-0 (0-0)