FUVO-tap på Alfheim

Tromsø 2 ble for sterke i nord.

Det har blitt mange flyturer nordover for årets FUVO-utgave, og flere skal det bli.

Lørdag ettermiddag var det duket for nok en langreise, denne gang til Nordens Paris, Alfheim Stadion og Tromsø 2. Forrige oppgjør mot Tromsø 2 endte i våres med resultatet 1-1.

Før oppgjøret lå Tromsøs andrelag på nedrykksplass, og hadde faktisk ikke vunnet en eneste hjemmekamp. Den statistikken ønsket de selvfølgelig å gjøre noe med, og det skulle vise seg å bli en real krig ute på Alfheims kunstgress.

Etter 16 minutt får Tromsø 2 sin første mulighet, og Garib Gerkondani sender hjemmelaget opp i 1-0. Før dette hadde FUVO satt et bra trykk mot Tromsøs mål, og var uheldige som ikke fikk uttelling. Ti minutter senere får de den nevnte uttellingen, da målmaskinen Kim Brenna utligner til 1-1.

FUVO opprettholder trykket etter scoringen, og styrer det meste ute på banen. Bittert er det nok derfor da TIL 2 nok engang går opp i ledelsen fem minutter senere, og på et noe utfortjent vis øker ledelsen til 3-1 få minutt før pause.

Resultatet holder seg til pause.

FUVO gir allikevel ikke opp, og får til mye positivt ute på kunstgresset. Med 13 minutt igjen på kampuret får de endelig uttelling da Oskar Wang reduserer til 3-2. Da våkner hjemmelaget, som slettes ikke er interessert i å la FUVO få med seg noen poeng sørover, og nevnte Garib Gerkondani putter sitt tredje og TIL 2s fjerde ti minutter før slutt.

4-2 holder seg til sluttsignalet runger ut over Alfheim, og FUVO tar dermed ferie midt på tabellen med sin syvende plass. Neste kamp for FUVO er 5. august hjemme mot Lørenskog.

Tromsø 2 - FUVO 4-2 (3-1)
Alfheim stadion

Mål: 1-0 (16), 1-1 Kim Brenna (26), 2-1 (31), 3-1 (43), 3-2 Oskar Wang (77), 4-2 (80).