God innsats tross tap

Bare nesten også denne helgen for Flisa.

Flisa skulle nok en gang bryne seg på en av seriefavorittene, og denne gang var det Eidsvold Turn på bortebane. Hjemmelaget er vassest fra start og tar ledelsen på straffespark allerede etter ti minutter. Flisa er godt med, men klarer ikke hindre at ledelsen økes til 2-0 like etterpå. Kampen er på tross av resultatet relativt jevnspilt, og etter halvtimen spilt får også Flisa betalt. Andreas Håbakk spilles fint gjennom og avslutter i stanga. På returen er Bjørn Erik Krogh Gerson som scorer mål i andre kamp på rad. Resultatet står seg til pause og kampen er fortsatt åpen.

Andre omgang fortsetter i samme spor uten at noen av lagene klarer å spille seg til store muligheter. Midtveis i omgangen blir er det Håbakk som står for gjennomspillet da han assisterer innbytter Strahinja Latkovic som er sikker alene med keeper og utligner til 2-2. Flisa øyner virkelig muligheten for både ett og tre poeng, men kommer raskt ned på jorda igjen da Turn tar tilbake ledelsen på et langskudd. Flisa klarer aldri å komme tilbake og må nok en gang se seg slått 3-2 av god motstand. To gode kamper viser at nivået er der, men marginene er ikke helt på Solør-laget sin side om dagen.

Kaptein Krogh Gerson har virkelig funnet formen og får med seg tre økser etter en god kamp som han kroner med scoring. Andreas Håbakk får to økser etter to assist, mens Erlend Karlsen plukker med seg den siste øksa.

Eidsvold Turn - Flisa 3-2 (2-1)