God prestasjon holdt ikke til poeng

Spillemessig fremgang, men tap mot Korsvoll.

Annonse:

Flisa er i poengnød om dagen, og de tøffe kampene kommer på rekke og rad. Helgens motstander var Korsvoll, som de tapte hele 5-0 mot i vårens oppgjør. Med spillemessig fremgang i forrige kamp og Stian Aasen tilbake i manesjen har det kommet en ny positiv giv i laget.

Kampen starter godt for Flisa og får en kjempemulighet tidlig i kampen. Unggutten Andreas Lundgren har fått muligheten fra start og kommer seg fint gjennom Korsvoll-forsvaret, men dessverre blir ikke avslutningen god nok. Flisa tar ordentlig grep om kampen i første omgang, men de sliter med å komme til de helt store mulighetene. En svært god førsteomgang av Flisa som igjen spiller med selvtillit.

Andre omgang starter på verst tenkelig måte da en Korsvoll-spiller får stå alene på en corner og heade inn 0-1 tidlig i andre omgang. Flisa fortsetter å dominere også etter scoringen, men de kommer ikke til mer enn et par halvsjanser. Lufta går etterhvert litt ut av hjemmelaget og Korsvoll kommer mer inn i kampen. Lundgren får nok en god mulighet mot slutten av kampen, men det vil seg ikke foran mål for Flisa i dag. Like etterpå får Korsvoll en ny corner og eks KIL-spiller Andreas Storsveen Romøren (tidligere Andreas Moen) header inn 2-0. Få minutter senere blir kaptein Bjørn Erik Krogh Gerson felt innenfor 16-meteren og Flisa får straffe. Simen Stølen setter ballen sikkert i mål og det er ny spenning i kampen.

Flisa presser på mot slutten, men utligningen kommer aldri. Det ender med tap, men det er mye positivt å ta med seg fra denne kampen. Spesielt førsteomgangen var bra. De to neste kampen, mot Valdres og Tynset, blir svært viktige for Flisa. Dette er helt klart overkommelige kamper som man bør få med seg noe fra dersom håpet om fornyet kontrakt skal leve videre.

Flisa - Korsvoll 1-2 (0-0)