Helsvart dag for Eidskog

Eidskog tapte hele 0-12 borte mot HamKam 2 i deres første 4. divisjonskamp for året.

Eidskog serieåpnet i går borte mot HamKam 2 på Briskeby. Allerede etter to minutter scoret HamKam 2.

Hjemmelaget kjørte over Eidskog og hadde full kontroll på alt. Det stod hele 7-0 før det var spilt 25 minutter.

Andreas Tvedt Iversen i Eidksog-målet vartet opp med flere gode involveringer, noe som gjorde at HamKam 2 ikke fikk omsatt sine store og gode sjanser i mål.

I andreomgang fortsatte hjemmelaget og det stoppet ikke før det stod 12-0. Dette er en kamp Eidskog bør glemme.

HamKam 2 - Eidskog 12-0 (8-0)
Briskeby, 50 tilskuere

Eidskog (4-2-3-1): Andreas Tvedt Iversen - Håkon Reitan, Gisle Engebråten, Bjørn Toni Bakken, Robert Vestli - Tobias Moen, Ulrik Nygård - Theodor Smerkerud (Gjermund Sagen fra 73.), Fredrik Langfoss, Daniel Hagen Mathisen - Marius Reitan (Rolf Arne Sørli fra 80.)