Knepent tap for Flisa

Målene kom litt for sent mot Lyn.

Et Flisa-lag i god form fikk denne helgen besøk av topplaget Lyn. Kampen var også årets publikumskamp og det var brukbart oppmøte fra begge lags supportere. Gjestene fra Oslo var favoritter på forhånd, men det var ingen som kunne se det når kampen satt i gang. Lagene tok og følte på hverandre i første halvdel av første omgang, uten de helt store sjansene. Flisa kom til kampens foreløpig beste mulighet da Tore Andreas Gundersen avsluttet like utenfor halvveis i omgangen. Simen Nordnes var også farlig frempå like etter. Frem mot pause svinger det litt frem og tilbake, før det glipper i bakre firer. Lyn kommer igjennom på det som kan se ut som offside, men det blåses ikke og bortelaget tar ledelsen. Bare minutter etterpå blir også ledelsen doblet på et langskudd som sniker seg over en feilplassert Anders Helland i Flisa-målet. To raske mål i mot før pause føltes urettferdig for Flisa som hadde gjort en god førsteomgang

Etter pause tar Flisa tak i kampen fra avspark og får etablert et trykk mot Lyn-målet. Simen Stølen får den første store sjansen og er svært nære redusering, men avslutningen går dessverre over. Litt mot spillets gang øker Lyn like etterpå ledelsen til 3-0 på et frispark fra svært skrått hold som daler rett i mål. Kampen virker avgjort og Flisa har hatt maks uflaks så langt, men det tar ikke lang tid før den endelig sitter også for hjemmelaget. Bjørn Erik Krogh Gerson fanger opp en ball på bakre stolpe etter en dødball, som han setter sikkert i mål. Flisa fortsetter å trykke på, men det neste målet lar vente på seg. Stølen og Latkovic kommer til noen halvfarligheter mot slutten av kampen, men ikke før på overtid sitter 2-3-målet for Flisa. Tore Andreas Gundersen header inn et frispark og tenner et ørlite håp om poeng. Helt på slutten er Numan Özdemir svært nære utligning, men kampen ender til slutt 2-3 på Solørradioen Arena. Et surt tap for Flisa som var godt med hele kampen, men det gir optimisme at man spiller så godt mot et av de absolutte topplagene.

Flisa - Lyn 2-3 (0-2)