Nesten-comeback for Eidskog

Men å komme tilbake etter 0-3 er alltid vanskelig. Eidskog tapte 2-3 borte mot MBK Domkirkeodden.

Eidskog tok tak i banespillet fra start og hadde mye ball. De skapte også en del farligheter, og Ulrik Nygård satte en ball i mål, men dessverre ble det vinket av for offside.

Etter 23 minutter fikk MBK corner - og som endte i 1-0.

Det jevnet seg ut etter hvert, og begge lag skapte sjanser. MBK doblet ledelsen til 2-0 like før pause. Deres tredje scoring kom like etter pause.

Nygård reduserte til 1-3 for Eidskog alene med keeper. Etter det fortsatte Eidskog å skape farligheter, med blant annet ett stolpeskudd. På overtid ordnet Morten Sæter 2-3. Målet kom for seint og det endte med tap.

MBK Domkirkeodden - Eidskog 3-2 (2-0)
Børstad kunstgress

Eidskog (4-2-3-1): Tobias Isaksen - Sondre Muri, Gisle Engebråten, Bjørn Toni Bakken, Theodor Smerkerud - Didrik Brenna, Jonas Delviken - Morten Sæter, Fredrik Langfoss, Håkon Reitan - Ulrik Nygård