Nok et FUVO-tap

Én god omgang var ikke nok.

Et FUVO i poengnød tok søndag kveld i mot Sortland.

Oppgjøret borte mot Sortland i våres endte med et hederlig 0-1 tap for FUVO, som til tross for resultatet var en spillemessig god kamp for Ørjan Heibergs gutter. Siden den gang har Sortland etablert seg på øvre halvdel, men FUVO har etter en svak poengfangst beveget seg faretruende nærme nedrykksstreken.

På Funnefoss gresset søndag var det Sortland som åpnet best, og allerede etter fire minutt kunne bortelaget gå opp i ledelsen. Og når FUVO-forsvaret roter det til for seg selv etter 19 minutt kunne Sortland doble ledelsen, 2-0 til nordlandslaget.

Resultatet holdt seg til pause i det som kan sies å ha vært en meget svak FUVO-omgang.

Akkurat det fikk nok hjemmelaget kjenne på i pausen, for ut av garderoben til 2.omgang kom det et FUVO som slettes ikke hadde resignert. Kun sekunder ut i 2.omgang får Kim Brenna gleden av å redusere til 2-1 etter et flott FUVO-angrep.

Utover i omgangen er det FUVO som styrer det meste, og er kun uheldig som ikke får uttelling på sjansene de skaper. På overtid er det allikevel over, da Sortland kontrer inn 3-1.

Kampen ender altså med 3-1 til Sortland. Og høstens første FUVO-seier må vente på seg.

I neste oppgjør tar FUVO turen nordover, denne gang venter bunnlaget Salangen.

FUVO - Sortland 1-3 (0-2)