Ny borteseier til FUVO

FUVO har for alvor satt i gang årets poengfangst.

Med et sterkt hjemmepoeng mot Skedsmo i forrige runde, var det et FUVO på poengjakt som nok en gang tok den lange turen nordover. Denne gangen var Senja motstander, og stedet var Senja Stadion.

Fra tidlig av ble det klart at dette ble ingen enkel bortekamp for FUVO. Verken Senja eller FUVO kom til de store målsjansene i første omgang, og det endte opp med en typisk stillingskrig.

Etter 62 minutt klarer allikevel innbytter Preben Finstad å bryte seg igjennom Senjas forsvarslinje - og sender bortelaget opp i en 1-0 ledelse.

Den siste halvtimen kan kategoriseres som sjansefattig, og med null baklengs kan Ørjan Heibergs gutter innkassere tre nye poeng.

Viktige poeng som sender FUVO opp på trygg plass. I neste kamp venter Skjervøy hjemme på Funnefoss, i det som kan bli årets første hjemmeseier.

Senja–FUVO 0–1 (0–0)