Nytt stygt Flisa-tap

Etter en sterk 2-0 seier hjemme mot Lokomotiv Oslo i forrige serierunde, var det nå duket for ny Oslotur for Flisa.

Tabelltopp Korsvoll stod på motsatt banehalvdel, og med deres 9 poeng på årets tre første kamper skulle et svartkledd Flisa få nok en god utfordring.

I varmen på Korsvollbanen gikk hjemmelaget ut i et godt tempo, og kom til et par farligheter tidlig. Blant annet et godt skudd som Flisas keeper Andreas Smedplass reddet mesterlig.

Kort tid etter får Korsvoll tildelt et hjørnespark som sørger for klabb og babb foran Flisamålet helt til en Korsvollspiller får pirket ballen over streken. 1-0 til Korsvoll etter 9 minutt.

Etter målet kommer det en god Flisaperiode med mye ball, men laget klarer ikke å komme seg til de store farlighetene.

Ved 30 spilte minutter får Korsvoll god tid og plass, og straffer Flisa knallhardt med et velplassert og hardt skudd fra omtrent 20 meter. Og 2-0 til hjemmelaget.

Få minutter etter straffes Flisa nok engang da et svakt utspill fra Andreas Smedsplass ender opp i beina på en blåkledd Korsvollspiller, som kan sende en medspiller alene igjennom mot nevnte Smedplass. Spilleren gjør ingen feil, og sender hjemmelaget opp i 3-0, et resultat som holder seg til pause.

Andre omgang bærer preg av resultatet, men Flisa spiller tidvis godt og styrer mye. Samtidig produseres det lite målsjanser, og når Korsvoll kan plusse på to mål til i løpet av fire svake Flisa-minutt er kampen avgjort. Nok et 5-0-tap for Flisa, og en tung tur hjem til Solør.

Neste kamp for Flisa er lørdag 13. mai, da kommer Valdres på besøk til Solørradion Arena.

Korsvoll - Flisa 5-0 (3-0)
Korsvoll kunstgress

Flisa (4-4-2): Andreas Smedplass - Einar Rusten Thoresen, Muhammed Øzdemir, Bjørn Erik Krogh Gerson, Ole Kristian Myhre - Andreas Håbakk, René Eriksen, Simen Nordnes (Fredrik Tokstad), Strahinja Latkovic - Simen Stølen, Tore Andreas Gundersen (Andreas Lundgren)