Poengdeling for FUVO

Én god og én dårlig omgang sørget for ett poeng.

Årets vårsesong har ikke gitt mange poeng til årets FUVO-utgave. Med stygge og uheldige tap innledningsvis var FUVO innstilt på årets første trepoenger hjemme mot Salangen.

I første omgang på Funnefoss gresset styrte hjemmelaget absolutt alt, og Mats Diego Skårdal var kun uheldig som ikke sendte FUVO opp i ledelsen etter 14 minutt.
Hjemmelaget peiset på, og hadde nok av muligheter som raskt kunne endt med scoring.

Til slutt fikk de hyll på byllen, og på et hjørnespark etter 27 minutt kunne Sivert Dæhli heade inn et fortjent mål som sendte hjemmelaget opp i en 1-0 ledelse.
Etter scoringen roet FUVO seg noe, og når et Salangen som slettes ikke tok den lange turen for 0 poeng fikk sin utligning etter 38 minutt var lagene like langt til pause.

Allikevel en god omgang av FUVO, som nok skulle ønsket seg noe større effektivitet foran gjestenes mål.

Andre omgang åpnet relativt passivt fra begge lag. Verken FUVO eller Salangen tok kontrollen på oppgjøret, og når Salangen fikk gå opp i ledelsen etter et straffespark ved 70 spilte minutt så det skummelt ut for FUVO.

Poeng skulle det allikevel bli for Ørjan Heibergs gutter, for kort tid før kampslutt tok Mads Rismoen godt vare på muligheten han fikk og sørget for et 2-2 resultat på Funnefoss.

Dermed må FUVO vente på årets første trepoenger. Neste mulighet er borte mot Mjølner førstkommende søndag.

FUVO – Salangen 2–2 (1–1)
Funnefoss Gress

Mål: 1-0: Sivert Dæhli (27), 1–1: (38), 1–2: (70), 2–2: Mads Rismoen (90)

FUVO (4–3–3): Alexander Beinov – Daniar Mohammed, Fredrik Nilsen, Stian Westerheim, Sindre Bentsen (Solem Karlsen) – Martin Skolbekken (Julian Paulsen), Marius Nordby (Mads Rimoen), Mats Diego Skårdal – Sivert Dæhli (Oliver Nøvik), Kim Brenna, Oskar Wang.