Poengdeling for FUVO, mens Flisa fikk det tøft

Første serierunde i den lokale 3. divisjonen er over. Les om kampene og se hvem som kåret til kampens tømmerhøggere her!

Poengdeling i serieåpningen

Det endte 1-1 mellom FUVO og Tromsø 2 mandag ettermiddag. Gjestene tok en tidlig ledelse i kampen på en dødball. 

Hjemmelaget utlignet imidlertid raskt. Det ble slått en bra ball opp på Kim Brenna som viste hva han var god for. 1-1. 

Vi skaper mer enn nok til å vinne, men brenner straffe og lykkes ikke foran mål.

— Ørjan Heiberg, FUVO-trener

Brenna og FUVO fikk etterhvert også tildelt straffespark, men det ble satt til side for mål. Det ble ikke flere scoringer på Funnefoss gress og kampen endte 1-1. 

- Helt ok kamp. Vi skaper mer enn nok til å vinne, men brenner straffe og lykkes ikke foran mål. Tromsø har også sine sjanser, særlig i andreomgang, så greit med poengdeling, sier trener Ørjan Heiberg etter kampen.

FUVO - Tromsø 2 1-1 (1-1)
Funnefoss gress

Mål: 0-1, 1-1 Kim Brenna

FU/VO (4-4-2): Alexander Thire Beinov - Oliver Nøvik (Otto Dahl), Stian Westerheim (K), Marius Nordby, Sindre Bentsen - Oskar Wang, Mats Diego Skårdal, Fredrik Nilsen, Preben Finstad (Martin Skolbekken) - Baktiar Rzaev (Michel Abrego), Kim Brenna

Kampens tømmerhøggere:

3 økser: Mats Diego Skårdal

2 økser: Alexander Thire Beinov

1 øks: Kim Brenna

Fikk det tøft

Som ventet ble det en tøff hjemmekamp for Flisa i seriepremieren. Stabæk 2 mønstret et sterkt mannskap, med blant andre Gurpreet Singh, Emil Bohinen og Sebastian Pedersen fra A-laget. Bortelaget fosset ut av startblokkene og hadde mye ball innledningsvis. De store sjansene uteble, og Flisa kom etterhvert bedre med. Simen Midtsundstad var etterhvert nære for vertene, og de bakre rekkene anført av Bjørn Erik Krogh Gerson og Andreas Smedplass holdt unna enn så lenge.

- Det beste laget vant, for all del, men vi gjør en anstendig kamp, sa Patrick Holtet etter kampen.
- Det beste laget vant, for all del, men vi gjør en anstendig kamp, sa Patrick Holtet etter kampen.

Etter en drøy halvtime fikk Stabæk 2 en diskuterbar straffe, som de sikkert satt i mål. Resultatet stod seg til pause, men det er bortelaget som hadde vært klart best i første omgang.

Kampen fortsatte i samme spor etter hvilen, og midtveis i omgangen er Pedersen frempå igjen. 2-0 til bortelaget. Flisa måtte gjøre endringer. På tross av tre bytter på kort tid klarte de blå fra Solør aldri å kjempe seg inn i kampen igjen. Kampen endte med 2-0 og en fortjent seier til Stabæk 2.

Vi er aldri fornøyde med tap. Til helga skal vi bite i fra oss.

— Bjørn Erik Krogh Gerson, Flisa-kaptein

Kaptein Bjørn Erik Krogh Gerson sa følgende etter kampen:

- Vi blir spilt veldig lave i første omgang, og de har mye ball. Vi holder oss til planen og jobber iherdig. Vi har en kjempesjanse til å score, men isteden får de et billig straffespark. I andre omgang bølger det litt mer. De har fortsatt ballen mye, før vi er mer med siste 20 da vi tør å stå høyere. De får sin andre scoring etter klabb og babb i feltet. Vi gjør en hederlig innsats mot et meget godt lag i dag, all ære til gutta. Men vi er aldri fornøyde med tap. Til helga skal vi bite i fra oss.

Flisa - Stabæk 2 0-2 (0-1)
Solørradioen Arena

Mål: 0-1 str., 0-2

Flisa (4-5-1):
Andreas Smedplass - Ole Kristian Myhre, Bjørn Erik Krogh Gerson, Oskar Hatten Engerbakk, Kristen Ommang-Engen - Simen Stølen, Simen Nordnes, René Eriksen (Erlend Karlsen), Andreas Håbakk (Strahinka Latkovic), Simen Midtsundstad (Andreas Lundgren) - Tore Andreas Gundersen

Kampens tømmerhøggere:

3 økser: Simen Stølen

2 økser: Andreas Smedplass

1 øks: Ole Kristian Myhre

Annonse fra Obos-ligaen: