Poengfattig runde for de lokale lagene

Flisa fikk med seg poeng, mens resten tapte.

De lokale lagene har slitt med poengfangsten i det siste og helgens runde var intet unntak. For Flisa så det lenge lyst ut borte mot Ready. Etter seier i vårens motsatte oppgjør var dette en av kampene man så for seg gode muligheter for livsviktige poeng. Det hele startet så bra da Andreas Håbakk sendte Flisa i ledelsen allerede etter tre minutter. Samme mann økte ledelsen både en og to ganger før halvtimen var spilt og det gikk mot tre sterke bortepoeng for Flisa. Men som så mange ganger før i, så glapp poengene i andre omgang. I løpet av kampens siste tjue minutter scorer Ready tre kjappe og kampen ender uavgjort. Ett poeng er bedre enn null for Flisa, men det føles allikevel som tap etter å ha ledet 3-0 til pause.

FUVO trengte ikke å dra lenger enn til Skedsmo for sin bortekamp denne runden. Etter en svak periode har FUVO havnet under nedrykksstreken, mens motstander Skedsmo har plassert seg trygt midt på tabellen. Tabellforskjellen viste seg også i kampen og det var Skedsmo som tok ledelsen 1-0 etter en drøy halvtime. FUVO kom seg imidlertid tilbake i kampen da Otto-Alexander Dahl utlignet et kvarter før slutt. Men dessverre så glapp poenget da Skedsmo scorte seiersmålet på straffe like etter. Avstanden opp til streken er på ingen måte uoverkommelig for FUVO, men det begynner å bli få runder å samle de nødvendige poengene på.

I fjerdedivisjon var det andrelagsmotstand både for Eidskog og Sander. Eidskog møtte KIL 2 på bortebane og de kom med et håp om en ny overraskelse etter å ha vunnet hele 4-1 i vår. På tross av at KIL 2 tok initiativet fra start, så levde kampen lenge. Det var dog ingen tvil om hvor poengene skulle havne når ketchupflaska først åpna seg i andre omgang og det ble til slutt hele 9-0 på Gjemselund. For Sander sin del ble det en jevnere kamp hjemme mot Ham Kam 2. Bortelaget mønstret et sterkt mannskap, men Sander gjorde en god defensiv kamp og hang godt med. Etter pause fikk dessverre Ham Kam 2 det ene målet de trengte for å slå Sander, men med en trygg plassering på tabellen, så er prestasjonen absolutt verdt å ta med seg videre.

Gjemselund stadion

Mål: 1-0 Ludvig Langrekken, 2-0 Jørgen Kolstad, 3-0 Andreas Kytiri, 4-0 Sander Røed, 5-0 Langrekken, 6-0 Langrekken, 7-0 Kirill Suslov str., 8-0 Langrekken. 9-0 Langrekken

Sander - Ham Kam 2 0-1 (0-0)