Sander-seier inn i ferien

Viktig borteseier for Sander.

Med et stygt resultat hjemme mot Trysil i forrige runde var det nå viktig for Sander å få med seg et godt resultat borte mot tabellnabo MBK Domkirkeodden.

Men, det var hjemmelaget som åpnet best på Børstad kunstgress. Ved 12 spilte minutt får de en mulighet, stang inn - og 1-0 til MBK Domkirkeodden.
Det er hjemmelaget som får styre det meste i de påfølgende minuttene, men de misbruker nok av muligheter til å øke ledelsen. Sander føler seg derfor effektive når de enkelt kan sette inn utligningen få minutt før pause.
Resultatet holder seg til pause.

I andre omgang tar Sander ledelsen etter 49.min, denne gangen ved John Andreas Halvorsen. Det skal likevel fortsette å svinge veldig på kunstgresset på Hamar.

MBK Domkirkeodden utligner til 2-2 etter 56.minutt i det som skal vise seg å bli en forrykende andre omgang. Etter utligningen er det hjemmelaget som har initiativet, og de har nok av muligheter til å gå i ledelsen. Sander demmer bra opp, og viser seg virkelig effektive når det trengs som mest.

I kampens sluttminutter får Mats Ola Engerbakk muligheten, og sender Sander opp i ledelsen 3-2. Kort tid etter utligner hjemmelaget - før Sander gir alt og John Andreas Halvorsen kan sette nok en ball bak hjemmelagets keeper rett før slutt.

Sander vinner dermed 4-3, og kan ta med seg tre viktige poeng inn i ferien.

MBK Domkirkeodden - Sander 3-4 (1-1)
Børstad kunstgress

Mål: 0-1, 1-1 Morten Saugnes, 1-2 John Andrea Halvorsen, 2-2, 2-3 Mats Ola Engerbakk, 3-3, 3-4 John Andreas Halvorsen